求大神帮忙翻译一段英语,不要机翻,谢谢了

TheHarryFoxAgencydealswithmechanicallicensesthatareimportantforcoversofrecordedmusic,... The Harry Fox Agency deals with mechanical licenses that are important for covers of recorded music,which we'll discuss shortly. Copyright owners strike deals with these agencies to enforce their rights on their behalf rather than having to go after every college radio station,karaoke club,or cover band themselves. The final exclusive right is the public display right.This is closely related to the public performance right,except it doesn't apply to sound recordings or architectural works,but does apply to pictorial,graphic,or sculptural works.(This makes sense when you think about it:how exactly would you display a sound recording?) 展开
来自生态园丰姿尽展的星星
  Harry Fox Agency是处理音乐版权许可的一家机构,音乐版权许可对于录音或翻唱音乐是非常重要的,这点我们将稍后讨论。版权拥有者与类似机构达成协议,由机构代理执行他们的权利,而不用亲自跑到每个大学的广播站、卡拉ok厅,翻唱乐队去索要版税。
  最后一项专有权是公开展示权。公开展示权指的是在公众场所展示的权利,这项权利不适用于录音、建筑作品,但是适用于图像、画像和雕塑。(这是很有道理的,想一想,你会怎么展示一首录音呢?)

  注:Harry Fox Agency是这么一家机构,音乐公司交笔钱成为他们的会员,然后这家机构代理音乐公司去收钱,听音乐和想使用音乐的人,向这家机构来付费就行了。
  public display right指的是视觉方面的版权,所以录音是不适用的,建筑也不适用,因为总不能盖起来却不让人看啊。
  这段文字涉及到大量知识版权方面的东西,译得也不是太准确,仅供参考
天线小不点
代理公司处理机械许可对于录制音乐的封面是很重要的,我们会尽快讨论它.版权所有者与这些机构代表达成协议,去执行他们的权利而不是去每个大学电台,卡拉ok俱乐部,或者翻唱他人歌曲。最后的专有权是公开展示.这是与公开表演权有密切联系的,,除了它并不适用于录音或建筑创作,但适用于图形,图形或雕塑作品。(这很容易理解你想一下:你会如何展示你录音了)