怀念用英语怎么说

怀念用英语怎么说... 怀念用英语怎么说 展开
jillcqj
miss someone
怀念某人
yearn for one's native land
怀念故乡
think of an absent friend who is far away
怀念远方的友人
She cherishes his memory still in unforgetting affection.
她至今仍深情地怀念着他。
Dorell
yearn
[jә:n]
vi.
(常与for, after, to连用)盼望,渴望
to yearn for an end to the war
盼望战争结束
They yearned for his return.
他们盼望着他回来。
He yearned for home.
他想家。
He yearned to see his family again.
他渴望看到家里的人。
同义词:
crave desire hope for long for
pine for
ai我huobuai
to cherish the memory of something & to think of something
玄娇千Q
miss
匿名用户
recall