最近好听的欧美歌曲都有哪些

能帮我3z
Need You Now--Lady Antebellum
The Saltwater Room--Owl CityTake A Bow--Rihanna
The Technicolor Phase--Owl City

This Is It--迈克尔.杰克逊

Who Says--John Mayer

Just One Last Dance--Sarah Connor

Angle--Sarah Mclachlan
Living To Love You--Sarah Connor

Nothing Gonna Change My Love For You--Glenn MedirosLook To You--Whitney Houston;
I Got You--丽安娜.刘易斯;

Love To Be Love By You--马克.特伦茨
Butterfly Fly Away--Miley Cyrus
Eversleeping--Xandria
Wonderful Tonight--Baby Face
Still Crazy In Love--Sarah Connor;
We Can Work It Out --Sweetbox;
Sexy Love--Ne Yo;
Happily Never After--Pussycat Dolls;
小慧点点
我喜欢的一些
1、don't get lost in the crowd
2、crush on you
3、don't push me so hard
等等等啦
年年岁岁花满楼
Love the way you lie 痞子阿姆滴
zyywzlh321
link park 出心专辑了 去看下
风力左思
When you believe
qyf1999
gad is a girl去网上音乐电台,里面多