英语翻译‘’‘’

Hi,thisisyun,l'mgoingtohaveabusyweekend!onsaturday,l'mgoingtothebookstorebysudway.l'm... Hi,this is yun,l'm going to have abusy weekend! on saturday,l'm going to the bookstore by sudway.l'm going to buy anew cd and some story-books.then,l'm going to go home and read the new books.on sunday,l'm going o the supermarket with my mother.we're going after lunch.thrn, in the evening,l'm going to visit my aunt.we are going to watch tv together.that will be fun! what about you? what are you going to do on the weekend? 展开
lyrasannie
你好 我是云 这个礼拜我会很忙。礼拜六我会坐地铁去书店买一张新的cd和一些故事书,准备回家读。星期天的时候,我会和妈妈一起去超市,然后吃午饭,晚上去拜访我的姨妈,我们将会一起看电视。那一定很好玩!你呢?你这个礼拜准备干些什么?
星期八的诱惑
你好,这里是远。我这个星期会有一个忙碌的周末!星期六,我准备坐地铁去书店,我会买一张新的CD,和一些故事书。星期天,我会在吃完午餐后和我妈妈一起去超市,然后,傍晚,我会探望我的阿姨,我们会一起看电视。我们会很开心。那么你呢?你会在周末做些什么呢?
与子天涯
你好,我是云,我将有一个繁忙的周末。星期六,我要坐地铁去书店买一张新的CD和一些故事书。星期日午饭后,我要和我妈妈去超市。晚上,我要去拜访我的阿姨,我们会一起看电视。那件事一件很棒的事。哪呢?这个周末你要去干什么呢?