请教一下英语翻译成中文,谢谢!!

averysimplemanwhoenjoysasimple,cozyandquietlifewithquality.nodoubts,amanwhoalsoknowsh... a very simple man who enjoys a simple, cozy and quiet life with quality. no doubts, a man who also knows how to secure such a life in the rest of his lifetime. a man who owns respect both at office and in social life. i prefer to do reading, watching DVD or kicking on some cool music at home when i have nothing to do. a charming, intelligent and simple lady would be my ideal girl. in addition, i would be much delighted if she has some sort of quality education background. though rasied up in a well-educated family and pampered profoundly by the family, i have been independent, hardworking and generous. if you are interested in me, you are kindly advised to send me message with the stamps. be kind enough to send the message with stamps. i am currently out of china for the business, i had no any extra stamps which allows me to read incoming messages. i strongly believe that i would be more of your initial expectation 展开
来自博山寺不屈不挠的紫玉兰
一个很简单的人,有简单,舒适,宁静的高质量生活。毫无疑问,他也知道在他的余生中,如何保持这样的生活,他在办公室和社会生活中都会受到尊重。当我无事可做时,我更喜欢看书,看DVD或在家里享受一些很酷的音乐。一个迷人,聪明,简单的女士将是我理想的女孩。此外,我会非常高兴,如果她有一些素质教育背景。虽然成长在一个受过良好教育的家庭,深受家庭的宠爱,但是我一直独立,勤奋,慷慨。如果你对我感兴趣,我建议你给我写信,如果你足够好心,请在信内附加一张邮票.因为业务原因,我目前不在中国,我再没有可以让我回复信件的多余邮票。我坚信我会比你的最初期望的更好!
lulu琉璃
一个非常简朴的人喜欢简单,舒适而又安静的生活品质,不容置疑,他也知道如何在他接下来的生活中继续保持这样的生活状态。一个在工作和生活中都能得到尊重的人。在家没事的时候我喜欢看书,看DVD或是偶尔听听一些美妙的音乐。我理想女孩是一个美丽,聪明而又朴素的女孩。还有,如果她有一定的学历背景的话我就更高兴了。尽管出生在受过良好教育的家庭,生活条件也不错,但我一直以来都很独立,也很努力,大方。如果感兴趣的话,真诚欢迎你写信给我。我现在因工作不在国内,我没有多余的邮票让我读寄来的邮件。我相信我会比你期望中的还要好。