求首英文歌 一开头是 哒 哒哒哒哒 滴 哒哒,哒啦哒啦滴哒哒, 知道名字告诉下拜托

这首歌很经典的好像有点轻快感觉是男的唱的声音又点尖... 这首歌很经典的好像 有点轻快感觉 是男的唱的 声音又点尖 展开
小鱼游戏攻略

This Is How We Do It

歌手:Solid Base

所属专辑:Soild Base Greatest Hits

作曲 : Eliasson, Eriksson, Heitmann ...

This is how you do it. Everybody move it

就像你做的那样!大家一起来~

From the left to the right

左摇右摆

That's the way you do it

你的动作也不错!

I will prove it (I will prove it)

我为你作证(我为你作证)

Come and do it (come and do it)

来一起摇摆(来一起摇摆)

Everybody sing along, with me

大家和我一起唱~

Hey girl, you looking so fine

美女,你真靓

You know you're on my mind

你一定知道我看上你了

So maybe you and I

所以,你和我

Should spend a little time

应该一起走走

'Cause I would like to know

因为我想知道

What makes you're body go

是什么让你这么靓

I promise I'll be gentle

我保证我会温柔的对你

And take it real slow

并且会慢慢的来

This is how you do it. Everybody move it

这就是你怎么做的,大家跟你动

From the left to the right

左摇右摆

That's the way you do it

那也是你的方式

I will prove it (I will prove it)

我为你作证(我为你作证)

Come and do it (come and do it)

来一起摇摆(来一起摇摆)

Everybody sing along with me

大家和我一起唱~

Oh eh, oh eh oh. Come along, come along (4x)哦诶,哦哦哦,一起来~(4遍))

Honey you're so good

亲爱的你这么棒

I really think you should

我真的觉得

Lay your body down

你应该躺下身体

So we can fool around

这样我们才能深入的搞搞关系

Cause I know you wanna do it

因为我知道你想要

So baby let's get to it

那就来吧宝贝!

I make your body shiver

我让你的身体颤抖

With the love that I deliver

用我传递的爱

This is how you do it. Everybody move it

就像你做的那样!大家一起来~

From the left to the right

左摇右摆

That's the way you do it

你的动作也不错!

I will prove it (I will prove it)

我为你作证(我为你作证)

Come and do it (come and do it)

来一起摇摆(来一起摇摆)

Everybody sing along with me

大家和我一起唱~

Oh eh, oh eh oh. Come along, come along (4x)哦诶,哦哦哦,一起来~(4遍))

lalala...

let's go..

一起来

This is how you do it. Everybody move it

就像你做的那样!大家一起来~

From the left to the right

左摇右摆

That's the way you do it

你的动作也不错!

I will prove it (I will prove it)

我为你作证(我为你作证)

Come and do it (come and do it)

来一起摇摆(来一起摇摆)

Everybody sing along with me

大家和我一起唱~

Oh eh, oh eh oh. Come along, come along (4x)哦诶,哦哦哦,一起来~(4遍))

This is how you do it. Everybody move it

就像你做的那样!大家一起来~

From the left to the right

左摇右摆

That's the way you do it

你的动作也不错!

I will prove it (I will prove it)

我为你作证(我为你作证)

Come and do it (come and do it)

来一起摇摆(来一起摇摆)

Everybody sing along with me

大家和我一起唱~

lalala...

扩展资料:

Solid Base是来自瑞典的二人组合,中文译名实心地基、沙力宝贝,是一个以DJ舞曲知名的组合,曲风轻快、节奏感强烈。

1994年Solid Base发布了他们的第一首单曲《Together》,从那以后他们参加选拔并且在欧洲获得了成功。

1996年他们发行了第一张专辑《debute》,专辑中包括了象《Mirror Mirror》、《You Never Know》、《Let It Be Sunshine》这种节奏感很强的流行歌曲。

两年后他们发行了他们的第二张专辑《The Take Off》,其中包括那首让Solid Base开始广为人知的歌曲《Come'n Get Me》。

不作死不会死司机
应该是be my lover劲舞团里的一首歌!开头就是这个
帐号已注销
To Be Or Not To Be - Rimini Project
有被我帮到的点个赞谢谢
命运使者的笑容
《爱要坦荡荡》?
帐号已注销
可能是电视剧步步惊心丽的歌曲 为了你