帮忙翻译一下这个句子,翻译好的,加分加分!!!

骑士还未回来之前,我们会一直守护你,你的等待,一定会换来幸福,而我们,也会一直祝福着你,我们的天使... 骑士还未回来之前,我们会一直守护你,你的等待,一定会换来幸福,而我们,也会一直祝福着你,我们的天使 展开
华华哥哥爱你
Before Knight comes back,骑士还未回来之前,
we'll always waiting for you,我们会一直守护你
and you will for happiness,,,你的等待,一定会换来幸福
but we will also always bless you, our angel 而我们,也会一直祝福着你,我们的天使

如有瑕疵,仅供参考,希望能帮到你
数数胡萝卜
Knight hasn't come back, we'll always waiting for you, and you will for happiness, but we will also always bless you, our angel
希望能帮带你,O(∩_∩)O谢谢
Micky我爱
Before the knight be back,we'll always by your side.Your waiting deserve the happiness and we'll bless you....our angle.