国庆节的英语作文怎么写

ygl65121
My National Day
Today is National Day, 61th anniversary of my homeland. The week-long holiday just begins. No one needs to work now. My parents and I have not gone out. We just sit in the couch and watch TV. We don’t want to miss the program, parade. We are all excited when we see such beautiful and magnificent scene. There are so many people gather together to celebrate the 61th anniversary. We all feel proud that there are many advanced weapons to secure our country. We all feel happy when 61 flower buses pass through Tian An Men. I think our country will have a prosperous future.
今天是61岁周年国庆,我的祖国。这个为期一周的假期才开始。没有人需要去工作了。我的父母和我都不出去了。我们只是坐在沙发上看电视。我们不想错过这个程序,游行。我们都很激动,当我们看到如此美丽壮观场面。有这么多的人聚在一起庆祝61周年。我们都感到自豪,有许多先进的武器来保卫祖国。我们都感到快乐时,公共汽车经过天安门。我认为我们的国家将会有一个美好的未来。
Sinosophy
中国的国庆应该用中文写,美国的才用英文写的!
hzs27284078
英语作文一定要真实,那才是真真打动人心的,建议你不要用抄,如果有一些不会的,可以查资料,不一定要抄,如果你不抄的话,不仅能提高你的英语水准,还会被老师表扬呢!O(∩_∩)O~,希望你借用我的话~~~~~~~~自己也可以写出好作文!!!!!~~~~~~
prettylizard
the National Day