翻译一下这几个短句和单词,一定要准确!!求英语高人帮助。(不要用翻译器,谢谢!!)

翻译短句:恶魔基因药剂、光随者(可译为追随光明的僵尸)、暗随者(可译为追随黑暗的僵尸)、狂暴僵尸、青液僵尸(可译为满身沾满粘液的僵尸)、世界鬼斗学院(可译为在世界上与梦魇... 翻译短句:恶魔基因药剂、光随者(可译为追随光明的僵尸)、暗随者(可译为追随黑暗的僵尸)、狂暴僵尸、青液僵尸(可译为满身沾满粘液的僵尸)、世界鬼斗学院(可译为在世界上与梦魇战斗的学院) 展开
nancy172737
  1. 恶魔基因药剂 Devil Gene Meds

  2. 光随者 Bright-following Zombies

  3. 暗随者Darkness-following Zombies

  4. 狂暴僵尸 Violent Zombies

  5. 青液僵尸Mucilage-covered Zombies

  6. 世界鬼斗学院World Colleges fighting against Nightmares

匿名用户
1 The devil gene恶魔基因药剂
2Follow the light of zombies追随光的僵尸
3Follow the dark of zombies追随黑暗的僵尸
4violent zombies狂暴僵尸
5Green liquid zombies青液僵尸
6The world of ghost bucket世界鬼斗学院
追问
1.药剂这个词语没有出来 6.学院这个词语没有出来。希望能更正,非常感谢。在线等。
绅士老总bc
The devil gene medicament, light with (which can be translated to follow the bright zombie), dark with (which can be translated into following darkness, zombie, zombie) green liquid Zombies (which can be translated into covered with mucus zombies), world ghost bucket College (which can be translated into in the world and the nightmare of Battle School)