英文翻译中文

1)TheDutiesofasecretaryIamRuth.Ihavereceivedvocationaltrainingforfouryears.Iamfamilia... 1) The Duties of a secretaryI am Ruth. I have received vocational training for four years. I am familia with office machines, such as computers, printers and fax machines. Now I work as a secretary in a car company. I get some instructions on what to do. My main duties are to answer phone calls, receive guests,keep records , make travel arrangements,prepare meeting documents,work with other departments and give feedback to the boss .I am happy with my new job. I will become a good secretary. 2) To be a good secretary , we need to be honest with yje boss .We should remember important things. We should keep papers in good order. And we should be patient with opthers. 3) While working, you should wear company-issued clotjes,and put on your name tag.Greet and serve your customers with a smile. Listen to your customers carefully, understand what they need . Besides, you should always keep the workplace clean to make customers feel comfortable. 展开
匿名用户
1)秘书的职责

我是露丝。我收到了四年的职业培训。我与办公设备,比如电脑,打印机和传真机,福美来。现在我工作在一家汽车公司的秘书。我得到什么就做一些说明。我的主要职责是接听电话,接待客人,备存纪录,作出旅行安排,准备会议文件,与其他部门的工作,并反馈给老板。我和我的新工作感到高兴。我会成为一个好秘书。

2)要成为一个好书记,我们需要与yje老板诚实。我们应该记住重要的事情。我们应该保持良好的秩序文件。我们应该用opthers耐心等待。

3)工作时,你应该穿公司发行clotjes,并把你的名字tag.Greet面带微笑,服务客户。仔细倾听你的客户,了解他们需要什么。此外,你应该始终保持工作场所清洁,使顾客感到舒适。
匿名用户
1)的工作职责的秘书

  我是路得。我已经收到了职业培训了四年。我的家人和的办公设备,比如电脑,打印机和传真机。现在我秘书工作在一辆汽车公司。我去的指示该做什么。我的主要职责是回答电话,招待客人,保存记录,做旅行安排,准备会议文件,与其他部门合作和反馈给老板。我很高兴我的新工作。我将成为一个优秀的秘书。

  2)成为一个好秘书,我们需要诚实地面对yje老板的,我们应该记住重要的东西。我们应该保持文件井井有条。我们应该耐心opthers。

  3)工作的时候,你应该穿company-issued clotjes,穿上你的名字的标签接待和为你方顾客服务一个微笑。听你的顾客小心,了解他们的需要。除此之外,你应该保持工作场所清洁,让顾客感到舒服。
怪咖青年不言弃