英语作文!急!!!!!!

关于青少年在学校和在家表现的双重行为在学校对老师好回家对父母不好简单写一点100个词就可以了... 关于 青少年在学校和在家表现的双重行为
在学校对老师好 回家对父母不好
简单写一点 100个词就可以了
祁家村
As a student, many people are faced. Aberdeen school is nice, but the mouth is closed the swearing at home. These people should all get along with others, I noticed, right?
In the schools, not sloppy work to treat the teacher to criticize, they will immediately say to correct their mistakes.
At home, adult re-education is not when the same thing!
We should not be so!
作为一个学生,很多人都是两面派。学校是乖乖仔,但是回到家却张口闭口的脏话。这些大家应该都在与人相处的时候发现了吧?
在学校,作业不敢马虎对待,老师以批评,便马上说要改正错误。
在家里,大人再教育也不当一回事!
我们不应该这样!

参考资料: 自写