急求翻译!!!谢谢好心人

Thefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughsciencehasmadeenormoussteps... The food we eat seems to have profound effects on our health. Although science has made enormous steps inmaking food more fit to eat, it has,at the same time,made many foods unfit to eat.Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well, especially cancer of the colon.Difficult cultures are some prone to contract certain illnesses because of the food that is characteristic in these cultures.That food is related to illness is not a new discovery.In 1945,government researchers realized that nitrates and nitrites,commonly used to preserve color in meats,and other food additives,caused cancer.Yet,these carcinogenic additives remain in our food,and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful.
The additives which we eat are not all so direct.Farmers often give penicillin to beef and poultry and because of this,penicillin has been found in the milk of treated cows.Sometimes similar drugs are administered(given) to animals not for medicinal purposes, but for financial reasons.The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market.Although the Food and Drug Administration has tried repeatedly to control these procedures,the practices continue.
望欣可VI
我们吃的食物似乎对我们的健康有很深的影响。虽然科学在创造合理饮食方面有了很大进步(迈出大步 直译),同时也制造了许多不合理的食物。一些研究表明大约有百分之80的人类疾病和百分之40的癌症与饮食有关,特别是盲肠癌。(difficult是不是different啊?怎么看怎么不对)不同的文化趋向于感染确定的疾病因为这种食物在这些文化中很有特点(这翻译的 真纠结 有点不明白 直译的)。食物与疾病有关已经不是一个新研究了。在1945年研究者发现硝酸盐和亚硝酸盐,基本上被用来保持肉的颜色,而其他的食品添加剂,导致了癌症。因此这些在我们食物中存留的致癌添加剂,同时让我们更难知道在出品食品包装标记上的哪些东西有益或有害。
我们吃下的食品添加剂并不都是直接(摄入)的。农民经常给家禽和牛服用青霉素,为此,在服用后的奶牛产的奶中发现了青霉素。有时相似的药品也被给予动物服用,不是为了药用目的,而是为了财政原因。农民为了能在市场得到一个好价钱就简单地使动物增肥。虽然食品药品管理局已经重复地控制这些做发,但(这个做法)还是继续。

好容易翻译完了 中途还查了些不懂的词,翻译的还算通顺 希望楼主满意~
生命的小径
我们吃的食物似乎对我们的健康有深远的影响。尽管科学上已取得了很大的进展共同做好献血食物更适合我们食用,但与此同时它也使许多食物不宜食用了一些研究表明,人类大概有80%的疾病与饮食有关,40%的癌症,也与饮食有关,尤其是结肠癌文化是一些困难的人们更易患某些疾病的食品,这些文化特色…食物与疾病有关并不是新发现1945年,政府研究人员发现硝酸盐,通常用于保护产品在肉类和其他颜色的食品添加剂,导致癌症的. 然而,这些致癌添加剂留在我们的食物,它变得更困难,知道哪些事情的包装上的标签,加工食品都有益或有害的作用。
我们吃到的这些添加物并非都是如此直接的. 农民常给牛和家禽注射青霉素,正因为如此,青霉素被发现的奶里牛有时类似药物管理(给予)动物不是为了治病,而是为了经济上的原因农民们只是想使动物为了获得更高的价格投放市场尽管美国食品及药物管理局已一再设法控制这种程序,该行为仍在继续。
justlovechao
我们吃的食物似乎对我们的健康有深远的影响。尽管科学上已取得使食物更适合我们食用巨大的步骤,它已在同一时间,提出了许多食物不宜食用了一些研究已经表明,人类大概有80百分之的疾病与饮食有关,百分之四十的癌症是有关,也与饮食,特别是结肠癌,难的文化是一些容易出现的食品合同,因为,这是由这些文化的某些疾病,食物与疾病有关并不是新发现在1945年,政府研究人员意识到,硝酸盐和亚硝酸盐,常用肉类以保持肉类的颜色,和其他食品添加剂可诱发癌症然而,这些致癌物质的食品添加剂仍然存在,而且变得更加困难了时间,知道哪些事情对加工食品的包装标签有益或有害的。
我们吃的添加剂并非都是如此直接青霉素农民常给牛和家禽,因为这个原因,青霉素已经在发现经处理的牛奶,有时服用这类药物(给)动物不作药品的目的,但由于财政原因,农民们只是想使家畜长得更肥壮,以便在市场上获得更高的价格,虽然食物和药品管理局已一再设法控制这种情况,这种行为仍在继续。