6 offer from是什么意思

mzymzymy

offer from
份来自;录取机会

双语例句
1. They have accepted an offer from another firm with a busy revolving door.
他们接受了另外一家频频换人的公司的聘用。

2. After three years'expectation that things would mend , I accepted an advantageous offer from Captain William Prichard.
这样过了三年,时来运转已经绝望, 我于是接受了威廉·普利查船长的优厚待遇的聘请.

3. He turned his nose up at the job offer from that company.
他对那家公司提供的工作不屑一顾.

4. Arsenal midfielder Gilberto Silva is mulling over an offer from Juventus.
阿森纳中场吉尔伯托·席尔瓦正在考虑来自尤文图斯的报价.

5. Some people can get an offer from just about any company.
有些人到任何公司都会被录取.
rui_xing_
知道合伙人教育行家
在读博士研究生

6个来自...的录取