谁能帮我翻译一下这段英文、谢谢!!

AnIslamicmilitantwebsitehasreleasedanaudiotape,purportedlyfeaturingthevoiceofal-Qaida... An Islamic militant website has released an audiotape, purportedly featuring the voice of al-Qaida leader Osama bin Laden. He called for the creation of a new relief body to help Muslims.
Friday's message was the third from al-Qaida figures in recent weeks concerning floods that have affected around 20 million people in Pakistan.
Bin laden said a new "well-funded" relief organization should be created to study Muslim regions near bodies of water to prevent future flooding.
The messages appear to signal a concentrated campaign by al-Qaida to tap into anger over the flooding to rally support.The authenticity of the message could not be independently confirmed.

不胜感激了
三国军中无戏言
一个伊斯兰军方网站公布了一段录影带,据称录制的是艾尔-卡达(基地组织)领袖本拉登的声音,他倡议要建立一个新的救助组织来帮助穆斯林。
周五的有关洪水的留言已经是最近几周来艾尔-卡达(基地组织)第三次发布的信息,洪水已经危及巴基斯坦近2000万人。
本拉登称应该新建一个拥有大量资本支持的救助组织,来研究洪水附近穆斯林地区的水文,已预防将来的洪水。
这条留言似乎是艾尔-卡达(基地组织)想利用焦点事件来煽动民众对联合国救助的愤怒。
这条留言的真实性(指是否是本拉登本人的声音)尚无法确认。

参考资料: 百度词典

匿名用户
伊斯兰激进分子的一个网站上发布了一个录音,据称是展示的声音,基地组织头目奥萨马•本•拉登。他呼吁建立一个新的救援身体使穆斯林。
周五的讯息是第三个基地组织在最近几周内关于洪水已经影响了大约20万人在巴基斯坦。
本拉登说一个新的“充足的“救援组织应该学习的穆斯林地区附近的水域以防止未来的洪水泛滥。
这个消息出现信号集中活动基地组织进军的洪水争取支持这个消息的真实性不能单独确认。
joetou99
一个伊斯兰激进网站发放了一段据称是阿尔盖达领袖奥萨玛·本·拉登的录音。他呼吁创立新的救助团体以协助穆斯林。

周五的信息是近几星期阿尔盖达人物就巴基斯坦境内影响近二千万人的水灾发表的第三次。

本·拉登表示应成立新的“资金充裕”的支援机构,研究穆斯林区域的水文以防止未来的洪水灾害。

信息显示阿尔盖达正加紧活动,利用因水灾引起的愤怒来寻求支持。信息的真实性没有得到独立证实。