英语翻译 急!

HeavysnowblanketedAnhuiandHubeiprovincesyesterday,cuttingoffpowertosomevillagesandblo... Heavy snow blanketed Anhui and Hubei provinces yesterday, cutting off power to some villages and blocking roads. Meanwhile, more snow is expected to cover the south in the coming three days.
Meteorologists said that the snow, which started Sunday night, is expected to fall throughout the south until this Friday, with temperatures falling below zero. The precipitation is expected to help relieve the severe drought conditions.
The temperature in the north will rise after this Friday and the south will be warmer after Nov 22nd, forecasters predicted yesterday.
The national meteorological watchdog issued an orange alert-the second—highest level-for snowstorms yesterday morning, warning that snowfalls in some areas will reach 20 mm at most.
Snowstorms refer to snowfalls that reach 10 mm in 24 hours. Snowfalls below 10 mm and above 5 mm are called heavy snows.
各位仁兄,帮帮忙吧!还可以追加悬赏的!谢啦!
铭羽1915
大雪覆盖安徽,湖北等省昨日,切断电源向一些村庄和封锁道路。与此同时,更多的雪覆盖,预计在未来三天的南部。
气象专家说,雪,这星期天晚上开始,预计将下降至本星期五在整个南部,气温零下下跌。降水有望帮助缓解严重的干旱条件。
在北方气温将上升后这个星期五和南部将在11月22日温暖,昨天的预测预报。
国家气象看门狗发出橙色警报的第二最高级别为雪灾昨天上午,警告,在一些地区降雪最多将达到20毫米。
暴风雪降雪是指在24小时内达到10毫米。低于10毫米的降雪5毫米以上称为大雪。
yjhitxu1132
0分?还这么大一段,我闪
sprite2806
大雪昨天覆盖了安徽和湖北省,切断了一些城市的电力(线路)阻碍了道路。同时,越来越多的雪将有可能在未来三天覆盖南方地区。
气象专家说这场雪是在周日晚上........都是基本句型,就是气象方面的,还是自己翻译吧,好长啊
轻拂华夏
大雪覆盖安徽,湖北等省昨日,切断电源向一些村庄和封锁道路。与此同时,更多的雪预计将包括南天在未来三年。气象学家说,雪,这星期天晚上开始,预计将下降整个南部直到星期五零,低于气温下降。降水有望帮助缓解严重的干旱条件。北方气温将上升后,在本星期五和南部将回暖后,11月22日,预测预报。昨天国家气象看门狗发出橙色警报,第二高的级别为雪灾昨天上午,并警告说在一些地区降雪将达到20毫米,最多暴风雪。降雪是指达到二四小时10毫米英寸降雪低于10毫米以上5毫米被称为大雪。