这几句话什么意思?翻译一下

Conversely,[N—N*]>0indicatesthatacountryisanetproducerofglobalresources.Examplesofthe... Conversely, [N—N*] > 0 indicates that a country is a net producer of global resources. Examples of these countries are likely to be resource abundant economies such as Indonesia. More generally, the calculation of [N—N*] across countries permits the quantification of the degree to which the developed world is reliant on the resources of developing countries to support their domestic economies. 展开
一筵清茶香4860
相反, [N-N * ]>0 表明一个国家是一位全球资源的网生产者。 这些国家的例子很可能是象印度尼西亚那样的资源丰富的经济。 一般更多,计算 [N-N * ]穿过国家允许度,发达世界依赖支持他们的国内经济的发展中国家的资源的确定数量。
百度网友1d790ec
试一下:

相反的,如果[N-N*]大于零,就表示这个国家是全球资源的净生产者。这些国家很有可能是资源丰富的,比如印尼。更一般地讲,计算国家之间的[N-N*]可以量化发达国家国内经济对于发展中国家资源的依赖程度。

你说的这个[]是啥东西?
能不能给我一份,让我瞅瞅?
百度网友f25a897
才10分,不翻译了