急 问以下几个问题的翻译.........麻烦了

1.昨天他为自己设计了一张名片2.你国庆节有什么安排4.所有的面包都卖完了5.这家超市有多种商品打折销售6.这个冰淇淋是橙味的7.这个小镇于老年人有吸引力8.他能用英文阅... 1.昨天他为自己设计了一张名片
2.你国庆节有什么安排
4.所有的面包都卖完了
5.这家超市有多种商品打折销售
6.这个冰淇淋是橙味的
7.这个小镇于老年人有吸引力
8.他能用英文阅读和写作
9.请你填写这份申请表
10.很多人申请这个职位
正东风5G
1.Yesterday he was designed for himself a name card.
2.Do you have any plans for National Day?
4.All bread is sold out.
5.The supermarket has a variety of goods at a discount.
6.This ice cream is orange flavour.
7.This town in elderly attractive.
8.He can read and write in English
9Please fill in this application form.
10.Many people to apply for this position.