请问 各位 英语翻译 以下

1。OnesmallcrisisafteranotherledtothekillingofaChristianIndianwholivedwiththesettlers2... 1。One small crisis after another led to the killing of a Christian Indian who lived with the settlers
2。However, the settlers killed almost all the Narraganset Indians because they had learned to fear all Indians.
This fear, lack of understanding and the failure to compromise were not unusual. They strongly influenced the European settlers relations with Native Americans in all areas of the new country.
codeXII
你好 以下为本人手工制作

1。One small crisis after another led to the killing of a Christian Indian who lived with the settlers
接连不断小危机导致了一位与移民者居住在一起的信奉基督教的印第安人被杀。

附:one after another 一个接一个;接连不断

lead to 导致
例句:
The Government's present course will only lead to disaster.
政府的现行方针后患无穷。

2。However, the settlers killed almost all the Narraganset Indians because they had learned to fear all Indians.
然而,移民者几乎杀光了纳拉甘塞特印第安人,因为移民者们已经知道惧怕印第安人了。

This fear, lack of understanding and the failure to compromise were not unusual.
这种恐惧是由于缺少理解造成的,(于是)妥协的失败也就不是意外了。

They strongly influenced the European settlers relations with Native Americans in all areas of the new country.
他们深刻地影响了欧洲移民者和美洲土著间在这个新国家每个地区上的关系。

希望对你有帮助
阿瑟132
之后,小危机。另一个导致杀害了基督教的印第安人的移民
不过,殖民者杀死了几乎所有的Narraganset印第安人,因为他们已经学会害怕所有印第安人。
这种恐惧、缺乏理解并没有妥协是不寻常的。他们强烈的影响关系的欧洲殖民者印地安人,在各方面的新国家。
yangdoudou0711
1.另一场危机之后的小危机使得一位与移民同住的印第安人丧生

2.但是, 移民者杀了几乎所有的纳拉甘塞特印第安人(北美早期土著),因为他们开始惧怕所有的印第安人。
这种缺乏理解没有妥协的恐惧并不正常。它严重的影响了这片新大陆所有地区欧洲移民与美国土著居民的关系
liptonyellow
1. 一个又一个得小危机导致了和定居者们(移民们)一起生活的一个信基督教的印第安人。

2. 但是,定居者们杀害了几乎所有的纳拉甘塞特印第安人,因为他们开始害怕所有的印第安人。
这种由于缺乏理解和不愿让步导致的恐惧并不是不常见的。这种情绪强烈地影响了在新国家各个地区欧洲定居者们(移民们)与美洲土著们的关系。