谁能帮我看下这几句英文是什么意思,求助人工,先谢谢!

U.S.taxpayeridentificationnumber(SSNorITIN),ifrequiredU.S.taxID-check"U.S.taxID"incas... U.S. taxpayer identification number (SSN or ITIN), if required

U.S. tax ID - check "U.S. tax ID" in case you provide a U.S. taxpayer identification

Foreign tax ID - check "foreign tax ID" in case you are providing your foreign tax identifying number instead of a U.S. taxpayer identification number

applied for (10%) - check "applied for" in case you applied for an ITIN and are waiting for IRS issuance

no treaty country (30%) - check "no treaty country" if no tax treaty exists between US and your country
lwind11
美国的纳税人识别号码(SSN或ITIN),如果需要的话
美国税务身份证-检查“美国税务身份证”的情况下,你提供了一个美国纳税人识别
外国税务身份证-检查“外国税务身份证”的情况下,您提供您的外国税收识别号码,而不是一个美国纳税人识别号码
适用于(10%)检查“申请”如果你申请ITIN,等待国税局发行
没有条约的国家(30%)-检查“没有条约的国家”,如果没有税收条约存在于美国和贵国之间