有没有好听的外国歌曲,不一定要英文的

du_lu_lu
heartbeats
日本的持田香织唱的也不错
希望你不排斥日本的东西呵呵
lgz4843291
te yo amo
恩风沐
Forever love--东方神起
Crazy love--东方神起
Lovin' you--东方神起
'O'正反合--东方神起
Stand by you--东方神起
Mirotic咒文--东方神起
我相信--东方神起
My little princess--东方神起
Just one last dance--Sarah Connor
Bonamana--Super Junior
Coagulation--Super Junior
Good person--Super Junior
In my dream--Super Junior
Marry you--Super Junior
My only girl--Super Junior
Sorry sorry--Super Junior
Wishing on a star--Wonder Girls
Nobody--Wonder Girls
My girl--SS501
Saying I love you--Wonder Girls
Gee--少女时代
Big big world--Emilie
As long as you love me--Backstreet Boys
Everytime--Britney Spears
God is a girl--Groove Coverage
Mirror mirror--M2M
The day you went away--M2M
It's you--Super Junior
Hug--东方神起
Purple line--东方神起
Rising sun--东方神起
Show me your love--东方神起&Super Junior
So hot--Wonder Girls
Don't cry my lover--东方神起
被遗忘的季节--东方神起