My school Sport

MyschoolSport1学校每年秋季举办运动会去年运动会上你获得第一名2同学们通常早晨锻炼,做眼保健操,课后有时但篮球或踢走球3介绍你最喜欢参加或观看的运动项目4运动... My school Sport

1学校每年秋季举办运动会 去年运动会上你获得第一名 2同学们通常早晨锻炼,做眼保健操,课后有时但篮球或踢走球 3介绍你最喜欢参加或观看的运动项目 4运动有益身体健康,你准备进行更多的锻炼
市丸银96
学校每年秋季举办运动会,去年运动会上我获得第一名,我很开心。同学们通常早晨锻炼,做眼保健操,课后有时但篮球或踢走球,我喜欢打网球和游泳,他们使我身体健康,让我保持心里愉快。我喜欢看足球比赛,我最喜欢的球星是C罗,他的花样足球很棒。我准备进行更多的锻炼。
The school every year autumn sports meeting last year, to hold the sports meet, I won the first place, I'm very happy. Students usually take exercise in the morning, doing eye exercises, sometimes but basketball or kick the ball, I like to play tennis, swimming, they make me healthy body, let me keep a heart. I like to watch the football game, my favorite star cristiano ronaldo, he is the pattern of football. I prepare to exercise more.

独一无二哦~~~~你绝对找不到一样的~~~
名片
snoopy901213
翻译下就好