帮忙翻译一下英语短文。

Mostofthestudentswillgototheirclassroomorfriendswhenintrouble.theyarealmostofthesamea... Most of the students will go to their classroom or friends when in trouble.they are almost of the same age,so they can talk with and understand each other easily.some students will tell their teachers or parents about their troubles and ask for their help as the teachers and parents have rich experience and love them very much.they can be trusted by these students.only a few students solve their problems all by themselves.they hate to talk with others and can't get on well with others.they have few friends. in my opinion,when in trouble we had better ask our teacher,parent,friends or classmates for help.
再帮忙划一下其中重点句子的时态。
百度网友3760603
许多学生在遇到麻烦的时候都会向他们的同窗或者朋友寻求帮助。他们几乎是同龄的,所以他们谈得来并且很容易就能理解对方;有些学生会和他们的老师和家长说起他们的烦心事并获取帮助,因为老师和家长经验丰富,爱护他们,而且能被他们信任;只有一小部分学生自己解决问题,他们讨厌和别人交谈,也不能和别人好好相处,因此他们没有朋友。我认为,在遇到麻烦的时候,我们最好向我们的老师,家长,朋友或者同窗寻求帮助。
ddesse
大多数学生都会在遇到困难的时候找同学和朋友,他们年纪一样大,所以很容易理解对方,有些学生会再遇到困难的时候告诉父母或老师,并向他们寻求帮助他们可以被这些学生相信.只有一少部分学生可以靠他们自己解决问题,他们讨厌同其他人交流并且不能同其他人好好相处,他们只有很少的朋友.
在我看来.当我们遇到困难时,最好向老师同学或家长寻求帮助..
夜空是我家
很多学生在遇到困难的时候总是去找他们的朋友。他们几乎都是一个年龄的孩子,他们很容易就可以谈起来并且很容易明白对方。有一些学生回把他们的苦恼告诉他们的老师或者父母,然后向这些人寻求帮助,因为他们认为老师和父母有着很丰富的社会经历并且很关爱他们。这些孩子们十分依赖他们的老师和父母,仅仅只有一小部分的孩子们可以自己解决自己的问题。他们讨厌与别人交谈并且与别人相处的不是很好,他们只有几个朋友而已。我认为,当我们遇到困难的时候,我们最好向我们的老师、父母后者朋友寻求帮助。