英语问题 需要英语高手帮忙 20

15. (单选题)  Thecompany’sprofitslastyearwereworsethanexpectedsotheyarece... 15.  (单选题)   The company’s profits last year were worse than expected so they are certainly going to ____ some workers. ( )(本题1.0分)
 A、  care for
 B、  help out
 C、  lay off
 D、  put down
16.Every citizen in this country has the right and freedom to live where they want to _____ the colour of their skin. ( )(本题1.0分)
 A、  by way of
 B、  in the light of
 C、  owing to
 D、  regardless of
17.To our surprise, ____ lessons were not so difficult as we thought. ( )(本题1.0分)
 A、  the first few English
 B、  the few first English
 C、  The English few first
 D、  the first English few
帮忙告知这三题那项正确
ysmdd

你好同学,楼上回答正确,15题选C,16题选D,17题选A,这是词组的练习与作用,全句就不翻译了。谢谢。

月吟寒霜
第一个选C,解雇的意思。公司去年利润不如预期,因此一定会解雇部分职员。
第二个选D,国家的每个市民都有权利和自由居住在想住的地方,无论他是什么肤色。
第三个选A,令我们惊讶的是头几节课并没有想的那么难。
vivian19881106
15.C lay off 辞退,解雇 公司去年的效益比预期的差,所以他们当然要解雇一些工人。
16.D regardless of 不管,不顾 这个国家的每个公民,不管肤色如何,都有权利和自由住在自己想要住的地方。
17.A 令我惊讶的是,最开始的几节英语课并没有我想象中的那么难。
油盐多味人生E
一般来讲,当别人问你需不需要什么的时候
你需要就说:yes,please。
如果不需要,就是no,thanks.
而且,要是不喜欢什么的的可以加上个really。
你的句子就可以说成: no,thanks. I don't really like hot dogs.