请求翻译,高分悬赏! 30

恳请各高手帮忙翻译一下。。。Downlighterstoallareas.Lowenergyunitsinhallway,Individuallyzoned5-ampwa... 恳请各高手帮忙翻译一下。。。
Downlighters to all areas. Low energy units in hallway, Individually zoned 5-amp wall plug/switch sockets where appropriate. Stainless steel switch plates and flush white sockets, shaver sockets to bathrooms, video entry phone system TV/FM/Satellite, telephone points and integrated wiring for entertainment systems fitted in all bedrooms and living areas.

All joinery painted with white satin oil based paint,walls and ceilings decorated white emulsion.
文武齐龙
Downlighters to all areas.
所有区域采用顶棚式小聚光灯照明。

Low energy units in hallway,
走廊采用低功率(照明灯)

Individually zoned 5-amp wall plug/switch sockets where appropriate.
个别适合区域的墙上安置5-amp型号的带开关的插头

Stainless steel switch plates and flush white sockets
插座采用不锈钢垫板和白色插孔

shaver sockets to bathrooms,
浴室需为剃须刀安装插座,

video entry phone system TV/FM/Satellite,
电视要与手机线路相连,可以接收电视、收音机以及卫星信号

telephone points and integrated wiring for entertainment systems fitted in all bedrooms and living areas.
所有卧室以及生活区域都必须安装电话线以及完整的娱乐系统配线

All joinery painted with white satin oil based paint,walls and ceilings decorated white emulsion
所有木材刷上白色底漆,墙壁和顶棚需要刮大白

很多专业词汇啊,你是搞装修这方面的吧?自己再研究研究吧,我只能翻译成这个样子了
hef759889
用有道翻译吧
YY微尘YY
Downlighters所有区域。低能量的单位、个人划5-amp走廊墙壁插头插座。/交换机不锈钢板和冲洗白插座开关插座、浴室、可视对讲电话,卫星电视/ FM /系统,电话分和综合布线系统安装在所有的娱乐、生活区卧室。

所有木工涂上白色缎油性漆、墙壁和天花板装饰白乳胶。
0o云朵o0
所有地区Downlighters。低能量单位走廊,单独划为5安培电源插头/开关插座酌情。不锈钢板开关,冲洗白色插座,剃须刀插座内的浴室,可视对讲电话系统电视/调频/卫星,电话点和娱乐系统的所有客房和生活区安装综合布线。

白色缎油基漆绘所有木工,装饰墙壁和天花板的白色乳液。
匿名用户
所有地区Downlighters。低能量单位走廊,单独划为5安培电源插头/开关插座酌情。不锈钢板开关,冲洗白色插座,剃须刀插座内的浴室,可视对讲电话系统电视/调频/卫星,电话点和娱乐系统的所有客房和生活区安装综合布线。

白色缎油基漆绘所有木工,装饰墙壁和天花板的白色乳液。