You will _______ if you _______ late again, I think. A.punish; will come B.be punished; wi.

willcomeB.bepunished.A.punishYouwill_______ifyou_______lateagain,Ithink;willcomeC.pun... will come B.be punished. A.punish You will _______ if you _______ late again, I think; will come C.punish; come D.be punished 展开
尚昂止平
D
考查
被动语态
和if从句。“我想,如果你再迟到,你将会被惩罚。”be
punished被惩罚,if从句遵循“
主将从现
”原则,即,主句用
将来时
,if从句用
一般现在时
代替将来时。故选D。
卞晨仰涵润
星期六你能来我的聚会吗?
~如果你认可我的回答,请及时点击【采纳为满意回答】按钮~~手机提问的朋友在客户端右上角评价点【满意】即可。~你的采纳是我前进的动力~~