我想知道明星的真名

新东都17
(男) 刘德华 --- 刘福荣 张国荣 --- 张发宗 罗 文 --- 谭伯先 黄 沾 --- 黄湛森 成 龙 --- 陈港生 秦 沛 --- 姜昌年 姜大卫 --- 姜伟年 郑少秋 --- 郑创世 --- 黄宗志 张达明 --- 张志明 林嘉华 --- 林 明 苗侨伟 --- 方志华 王 杰 --- 王兴强 王 喜 --- 邝毅儿 梁荣忠 --- 王志文 陈小春 --- 陈晓春 陈晓东 --- 陈卓扬 萧正楠 --- 萧锦麟 吴浩康 --- 吴伟男 言承旭 --- 廖洋震 周渝民 --- 周育民 吴镇宇 --- 吴志强 郭晋安 --- 郭亚安 罗嘉良 --- 罗浩良 欧阳震华 --- 欧阳耀泉 林 峯 --- 林汇文 魏俊杰 --- 魏世聿 蔡子健 --- 蔡嘉扬 卢庆辉 --- 卢新龙 冯德伦 --- 冯进财 陈司翰 --- 陈振华 马俊伟 --- 马志伟 --- 吴卓彰 吴卓义 --- 吴兆棠 陈键锋 --- 陈恩耀 黎诺懿 --- 黎日升 郭耀明 --- 郭绍培 八两金 --- 叶竞生 张 宇 --- 张博翔 洪朝丰 --- 洪乌猪 秦 汉 --- 孙祥钟 倪 匡 --- 倪亦明 曾 江 --- 曾贯一 夏春秋 --- 吴耀冬 林正英 --- 林根宝 麦浚龙 --- 麦允然 梁奕伦 --- 梁家辉 陈冠希 --- 陈兴华 (女) 叶玉卿 --- 叶金凤 卢苑茵 --- 卢明丽 卢巧音 --- 卢家英 汪明荃 --- 方巧丽 郑裕玲 --- 郑晓同 焦 媛 --- 焦继春 李 汶 --- 李美琳 舒 淇 --- 林立慧 叶 童 --- 李思思 罗 兰 --- 卢燕英 萧芳芳 --- 萧 亮 徐若瑄 --- 徐淑娟 许如芸 --- 许宏琇 王馨平 --- 王传音 傅明宪 --- 傅翎芝 许美静 --- 许美凤 罗明珠 --- 罗皓茵 关之琳 --- 关家慧 陈慧琳 --- 陈慧汶 萧亚轩 --- 萧雅之 蔡依林 --- 蔡宜凌 梁咏琪 --- 梁碧姿 杨千桦 --- 杨泽嬅 李笼怡 --- 李亮颐 关心妍 --- 关惠雯 钟欣桐 --- 钟嘉励 梁洛施 --- 梁乐瑶 唐诗咏 --- 唐思盈 唐 宁 ---江丽娜 利嘉儿 --- 郭俐俐 黄婉伶 --- 黄婉佩 温碧霞 --- 温啤霞 赵学而 --- 赵慧燕 卫 兰 --- 郑安琪 郑希怡 --- 郑列琼 赵颂茹 --- 赵润敏 郭芯其 --- 郭斌妮 彭 羚 --- 彭映盈 小 雪 --- 蔡雪敏 应采儿 --- 丁 敏 黄泆潼 --- 黄普欣 姚嘉妮 --- 袁加文 陈文媛 --- 陈咏雯 徐怀钰 --- 徐晓春 吴日言 --- 吴凯欣 2006-12-16 19:27:16 补充: 侧田--罗定伟
参考: ME..........
系唔系假ga 咁多真name同依家d人一样ge??
李逸朗=李威乐
明日之星~~~~~~~~~~~~