一首英文歌,女的唱的,高潮貌似时什么i have i have和we have we have的,

一首英文歌,女的唱的,高潮貌似时什么ihaveihave和wehavewehave的,整首歌听着有回音的感觉... 一首英文歌,女的唱的,高潮貌似时什么i have i have和we have we have的,整首歌听着有回音的感觉 展开
圣辉001
I have nothing (我一无所有)

i have nothing 一无所有

Share my life, take me for what I am
请你融入我的生活,快来认识纯真的我

Cause I’ll never change all my colours for you
我从没有在你面前掩饰什么

Take my love, I’ll never ask for too much
请你来爱我,我想知道也不多

Just all that you are and everything that you do
只想知道完全的你和每天都在做什么

I don’t really need to look very much further
我不需要考虑的更多

I don’t want to have to go where you don’t follow
也不会强迫自己去做什么

I won’t hold it back again, this passion inside
我不会再压抑自己内心的激情

Can’t run from myself
也不会再逃避自己的心

There’s nowhere to hide
因为我已经无处可逃

(Your love I’ll remember forever)
我将永远记得你的爱

Don’t make me close one more door
不要让我又再次退却

I don’t wanna hurt anymore
我并不想伤害任何人

Stay in my arms if you dare
如果害怕就躲到我怀里来

Or must I imagine you there
我一直告诉自己你就在我怀里

Don’t walk awayfrom me...
千万别离开我

I have nothing, nothing, nothing
If I don’t have you, you
you ,you, you
If I don’t have you
如果我失去了你,
如果我失去了你,你,你,你,你
我将一无所有

You see through, right to the heart of me
你已经看穿了我,直捣进我的心房

You break down my walls with the strength of you love
你用那坚韧的爱击碎了我的心墙

I never knew love like I’ve known it with you
以前不知道什么叫爱,是你让我明白

Will a memory survive, one I can hold on to
如果记忆可以永存,就让我来证明这点

节奏绝对不是很快
oO恩沁Oo
Coco
追问
不是那个
手机用户90819
coco
追问
不是
节奏不是很快