为考试学习,用英语

我是大角度

为考试学习的英文翻译是:

study for exams

为考试而学习;准备考试;复习考试。

关键词汇

study

英 [ˈstʌdi]   美 [ˈstʌdi]

n.学习,研究;课题;

vi.考虑;沉思;默想;

vt.想出;详细地检查;背诵(台词等);

扩展资料

1、Noise distracts him, so he can't study for exams.

了他的注意力,所以他无法进行考试的复习。

2、You must study for the exams.

您必须为准备考试而进行学习。

3、Sally always waits until the eleventh hour to study for her exams.

萨利总是等到最后时刻才开始为考试学习。

4、My mother ofter helps me study for my exams.

妈妈经常帮助我为考试而学习。

5、I have to study for my college entrance exams.

我得为我的大学入学考试复习。

5姐妹快乐5

为考试学习的英语:

study for one's  exams.或study for the test

study for

英 [ˈstʌdi fɔ:]   美 [ˈstʌdi fɔr]

为准备(考试等)而努力学习

例句:

When John graduated from school, he decided that he was done with study for good and all.

约翰从学校毕业时,决定永远不再和学习打交道了。

扩展资料:

It suddenly occured to him that he should study for the test.

他突然想到应该读书以准备考试。

Through the contrast experimental study for the test functions with different dimension, thevalidity of the algorithm is confirmed.

通过求解不同维数的测试函数优化问题的对比试验研究,验证了该算法的有效性。

My parents think I didn't study for my exams, but I did study.

我父母认为我考试前没有复习,但我的确是复习了。

feiyi171
知道合伙人教育行家
毕业于重庆三峡学院汉语言文学(文秘方向)专业,学士学位。 喜欢(初)中小学语数外政治教育

Study for the exam.

study动词,学习
for 介词,为了,表示目的
exam名词,考试=(examination)
大毛头和小卷毛

study for the exam
追答
谢谢好评
MisSSSSW
Study for exams