各位英语高手帮忙解几道题,谢谢啦!!

1.Howlonghaveyou______thishouse?A.boughtB.borrowedC.hadD.lived2.Tonyhas_____Chinafor5... 1.How long have you ______this house?
A.bought B.borrowed C.had D.lived

2.Tony has_____China for 5 years.
A.been in B.been to C.gone to D.gone in

3.Betty _____her hometown for 3 months.She'll return next month.
A.left B.has left C.has been away D.has been away from
wzzh3707
1C 这个房子你买多久了,用延续性动词have,不能用瞬间动词borrow
2A tony来中国有5年了,强调一段时间用been in,不能用gone to,gone to表示去的动作,在中国呆了五年,用延续动词
3D betty离开家乡有三个月了,她下月回去。同样用延续动词,因为词组be away from,由于离开3个月了,用现在完成时态,表示延续到现在。
christine吖婷
1、D
2、A
3、D
手机用户94897
C A D