帮翻译下下面这段英语~ 15

WilliamShakespeare-Born23rdApril1564-Died23rdApril1616BornatStratfordUponAvoninthecou... William Shakespeare - Born 23rd April 1564 - Died 23rd April 1616

Born at Stratford Upon Avon in the county of Warwickshire, it is likely he was educated at Stratford Grammar School.

He probably began writing plays around 1592 and of the 38 plays that comprise the Shakespeare Canon, 36 were published in the First Folio of 1623. Shakespeare wrote for nearly 20 years and at his height he probably completed as many as 2 or even 3 plays a year. Shakespeare probably retired from writing plays in 1613.

He died in 1616 at the age of 53 and was buried in the Church of the Holy Trinity. His gravestone which is thought to be the last thing he wrote bears the inscriptio
antdavid
威廉莎士比亚 生于1564年四月二十三号死于1616年四月23号
出生在stratford的一个小山村,可能他也在Stratford上学的吧
他可能在1592年开始了他的写作生涯,38部作品组成了他的大作,其中36部在1623年由First Folio发行。莎士比亚写了将近20年的书,在他的巅峰时期,他每年可以完成两至三部作品。莎士比亚在1613年停止了他的写作生涯。
他死于1616年,享年53岁。埋葬在HolyTrinity教堂里。他的墓碑也可说是他的最后作品有他的题字。
丁熊123
威廉·莎士比亚生于1564年4月23日———1616年4月23日去世

他出生在沃里克郡斯特拉福镇,他可能是受教于斯特拉特福德中学。

他可能在1592年开始写戏剧,38部起成为莎士比亚经典,36部发表在1623年的第一页。莎士比亚写作近20年,每年2 到3部,莎士比亚的戏剧创作可能止于1613年。

1616年他死时53岁,葬在教堂的圣三一教堂。他的碑文通常被认为是他最后的创作
百度网友d5a7aa46c
威廉 莎士比亚-生于1564年4月23日-死于1616年4月23日
他生于英国沃里克郡艾冯河畔的斯特拉特福镇,可能在斯特拉特福文法学校受教育。
他大概在1592年左右开始写戏剧剧本,而在他剧本合集的38篇戏剧中,36篇出现于1623年出版的《第一对开本》。莎士比亚写了近20年剧本,而在他创作的高峰期他每年可能完成2部甚至3部剧本。莎士比亚有可能在1613年就此封笔,停止创作戏剧。
他于1616年去世,享年五十三岁,被埋葬于圣三一教堂。他的墓碑上铭刻着据说是他的最后一段文字...
后面就没了