帮我翻译几个句子 帮帮忙

1.Throwoutnonsensenumbers.Theyincludeage,weight,andheight.Letthedoctorworryaboutthem.... 1.Throw out nonsense numbers. They include age,weight,and height.Let the doctor worry about them.That is why you pay him/her.
2.Keep only cheerful friends.The grouches pull you down.
3.Keep learning.Learn more about the computer,crafts,gardening,whatever.Never let the brain idle.And idle brain is the devil's workshop.
4.Enjoy the simple things.
5.Laugh often,long and loud.Laugh until you gasp for breath.
6.The tears happen.Enjoy,grieve,and move on.The only person who is with us our entire life is ourselves.Be ALIVE while you are alive.
7.Surround yourself with what you love, whether it's family,pets,keepsakes,music,plants,hobbies,whatever
8.Cherish your health.If it is good,preserve it.If it is unstable,improve it.If it is beyond what you can improve,get help.
9. Don't take guilt trips.Take a trip to the mall,to the next county,to a foreign country,but NOT to where the guilt is.
10.Tell the peole you love that you love them,at every opportunity.
And always remember:Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take breath away.
凤易云Xb
1。扔掉胡说八道编号。他们包括年龄、体重和身高。让医生去为这些事操心吧这就是为什么你永远都不会拥有他/她。
2。结交快乐的朋友。这个整日愁眉不展只能让你雪上加霜。
3。不断学习。学习和了解更多关于电脑、手工艺、园艺等等永远别让头脑闲着空闲的头脑是魔鬼的工厂。
4。享受简单的事。
5。多笑,开怀大笑。直到笑得喘不过气来。
6。有泪。享受,伤痛了,人生还要继续前行。唯一的人可以陪伴我们一生是自己…活着就要有活力。
7。让你的所爱包围着你,无论是家庭,宠物,纪念品,音乐,植物,爱好,什么都好
8。珍惜自己的健康。如果它是好的,保持它如果它不稳定,改善它如果这是你力所不能及的改进,得到帮助。
9。不要因愧疚而。你可以去逛街,可以去,可以出国旅行,但就是别踏上犯罪的道路。
10。把你的爱告诉你所爱的人,珍惜每一个机会。
永远记住:衡量生命的不是寿命的长短,而是中有过多少精彩的时刻。
乔眉
1、抛开没意义的数据,包括年龄、体重、身高,让医生去操心这些吧,不然你给钱他们做什么。
2、多结交开朗的朋友,满腹牢骚的人只会让你心情低落。
3、要不断学习,学习电脑、手艺、园艺等等都可以,不要让头脑懒惰。空泛的脑袋是滋生魔鬼的温床。
4、学会欣赏体会简单的事情。
5、多笑,长笑、大笑。直到笑得喘不过气来
6、享受你的泪水,伤痛过后继续前行。只有你自己才是一生属于你的,在你活着的时候要活出精彩。
7、跟你爱的人或物在一起,包括你的家人、宠物、珍藏、音乐、植物、爱好等等。
8、定期检查身体,良好的状态要注意保持,若有毛病要去改善,一旦超出你能改善的范围,要寻求帮助。
9、不要去伤心之地,你可以去逛商场、其他地方或者去异国旅游,但不要去伤心之地。
10、在适当的时候,告诉你爱的人,你爱他们。
永远记住:衡量生命的不是寿命的长短,而是当中有过多少精彩的时刻。
樱桃楠
1。扔掉胡说八道编号。他们包括年龄、体重和身高。让医生去为这些事操心吧这就是为什么你永远都不会拥有他/她。
2。结交快乐的朋友。这个整日愁眉不展只能让你雪上加霜。
3。不断学习。学习和了解更多关于电脑、手工艺、园艺等等永远别让头脑闲着空闲的头脑是魔鬼的工厂。
4。享受简单的事。
5。多笑,开怀大笑。直到笑得喘不过气来。
6。有泪。享受,伤痛了,人生还要继续前行。唯一的人可以陪伴我们一生是我们的