i want to have you around,not for a while,but a lifetime.什么意思

猪猪将军

i want to have you around,not for a while,but a lifetime.
我想有你在身边,不是一段时间,而是一辈子。
短语:
for a while
英 [fɔ: ə hwail] 美 [fɔr e hwaɪl]
adv.
暂时;小
双语例句
She rested for a while, then had a wash and changed her clothes.
她休息了一会儿,然后洗了洗,换了身衣服。
They walked on in silence for a while.
他们继续默默无语地走了一会儿。
We are off for a while.
我们要离开一会儿。
汐雨烟

翻译过来的意识是:我想和你在一起,不是一会儿,而是一辈子。

重点词汇:

1、在一起:in harness, in tow。

2、不是:isn't,fault;,blame, ain't;,an't。

3、一会儿:awhile, a little while; in a while;,in an instant;,now... now...。

4、而是:but。

5、一辈子:all one's life, throughout one's life, as long as one lives,a lifetime;,three score years。

萬哩挑壹
知道合伙人教育行家
校英语竞赛第一名

i want to have you around,not for a while,but a lifetime
我想有你在身边,不是一段时间,而是一辈子
around 英[əˈraʊnd] 美[əˈraʊnd]
adv. 大约; 旋转; 到处,四处; 在周围;
prep. 围绕; 在附近; 前后,左右; 在…周围;
[例句]She looked at the papers around her.
她看了看四周的文件。
[其他] 形近词: abound unround subround
百度网友5511478
i want to have you around,not for a while,but a lifetime.
我希望你能在我身边,不是暂时性的,而是一生都在我身边
爱蓝色的梦2015
i want to have you around,not for a while,but a lifetime.
我想要你,不是一阵子,而是一辈子。