麻烦高手翻译下合同,分好说,谢谢!

甲、乙双方在长期业务合作过程中,为了纳入正常的轨迹,本着实事求是、平等互利的原则,特制定本协议,以资共同遵守。一.甲方为乙方加工的产品为3”,3.5”和4”规格的电镀铰链... 甲、乙双方在长期业务合作过程中,为了纳入正常的轨迹,本着实事求是、平等互利的原则,特制定本协议,以资共同遵守。
一.甲方为乙方加工的产品为3”,3.5”和4”规格的电镀铰链,以及所涉及的有标示或不标示的铰链。
二.乙方要求甲方加工的订单产品,需保证甲方有生产能力。具体进行生产以双方书面确认为准。当年的第四季度,双方应确认下一年的具体加工业务生产量,以保证甲方的生产正常运转。
三.甲方加工产品出货后,因产品存在严重质量问题,乙方应在收到货物后45天内提出异议,并提供相应的书面材料,否则甲方不予认可。
四.甲、乙双方在业务合作中,由于原材料和汇率存在不特定的因素,所有产品的价格需每隔半年双方确认一次。甲方每批出货后,乙方必须在30—45天付清货款。
五.甲、乙双方必须共同遵守,如一方违约,违约方应支付守约方人民币30万元整。
六.甲、乙双方在业务合作中所签署的备忘录和补充协议与本协议具有同等的效力。
七.本协议甲、乙双方发生纠纷,先行协商。协商不成,则有甲方所在地人民法院予以解决。
八.本协议自甲方加工产品全部出运完毕,乙方付清货款后终止。
九.本协议经甲、乙双方签字或盖章后生效。
十.本协议一式二份,甲、乙双方各执一份。
不好意思,请麻烦翻译成英文,分不是问题
叶丝彤
一.甲方为乙方加工的产品标示有3寸、3.5寸和4寸规格的电镀铰链,还有所有涉及到的标示或者不标示的铰链。
二.乙方所需的要求加工产品,甲方必须保证有生产能力。具体进行生产由两方书面确认后为准。在当年的第四季度(一年甲乙双方可根据商定好的标准划分季度),双方应要确认下一年的具体加工业务生产量,以保证甲方的生产正常运转。
三.当甲方完成加工的产品,以及出货后,如果产品的质量存在着严重问题,乙方应要在收到货物后45天内提出异议,并提供相应的书面材料(比如关于处理赔偿的问题),一旦超过设定的时间或者关于质量问题的相应材料不齐,甲方可以不接受此异议。
四.甲、乙双方在业务合作中,由于原材料和汇率存在不特定的因素,所有产品的价格需每隔半年双方确认一次。甲方每批出货后,乙方必须在30—45天付清货款。
五.一旦确认好合同协议以及签字画押,甲、乙双方必须共同遵守,如其中一方违约,则违约方应支付守约方人民币30万元整。
六.甲、乙双方在业务合作中所签署的备忘录和补充协议与本协议具有同等的效力。
七.本协议甲、乙双方发生纠纷,先行协商。协商不成,则由甲方所在地人民法院提起诉讼予以解决。
八.本协议自甲方加工产品全部出运完毕,乙方付清货款后终止。
九.本协议经甲、乙双方签字或盖章后生效。
十.本协议一式二份,甲、乙双方各执一份。

以上是本人自己的理解分解而成,看我那么辛苦的份上还麻烦给点分哈。
语言桥
暴多杰峰的149
等到长大后,爱花成癣,喜爱剪盆景.认识张兰坡(我认为是人名)后,才开始精通剪枝,养花的方法,接着领悟了嫁接花木堆石的方法.花中属兰花最特别,因为它的幽香韵致.但带花瓣的花之中稍微可以记入书的没有了.兰坡(人名吧)临死的时候,赠给我荷瓣素心兰(兰花的一个品种)一盆,都是肩平心阔,根茎花瓣洁净,可以记入书的.我珍惜异常(此处是意译),在我外出的时候,芸(也许是人名)能够亲自为它浇水,花叶比较茂盛.不到两年,一天突然枯萎死去,拔起根查看,白得像玉,且兰芽生机勃勃,开始不能理解,以为是自己无福享受,深深叹息.这事以后有人想要我给他,我不给.于是用开水浇死它.从此以后,发誓不再种兰花.(花中)差一点的是杜鹃,虽然无香气,但长得好看,可以久玩.而且容易剪栽.因为芸(现在可以肯定是人名了)怜惜枝叶(此处是正文,要合并翻译),不忍心大剪,所以难以成树(就是长得不大).其它的盆景都是这样.
a20053040
Both party a and party b in long-term business process, in order to track, normal into down-to-earth, the principle of equality and mutual benefit, are hereby formulated in accordance with the agreement, to abide by.
One. For party b to 3 "the product processing, 3.5" and "4" specification electroplating and hinge are marked or not label hinge.
2 party b requirements processing. The order to ensure products, a production capacity. In the production of specific written confirmation. In the fourth quarter, both sides should confirm the next year's specific processing business, to ensure the production of a normal operation of production.
3 party a processing products. After shipment for products, serious quality problem, party b shall within 45 days after receipt of goods, and shall provide corresponding written materials, otherwise party a shall not recognized.
4. Both parties in the business, because of raw materials and the exchange rate is not specific factors, the price of products to all parties confirm once every half a year. Each party a, party b must after shipment within 30-45 days payment.
5. Both parties must abide by, such as the breach, the breaching party shall pay the nondefaulting party RMB 300,000 yuan.
6. Both parties in business cooperation in the memo and the supplementary agreement signed the agreement and shall have the same effect.
7. This agreement, party a and party b, first dispute. Consultation fails, the local people's court with party a.
This agreement. Party: all products processing, shipment to party b terminates after payment.
9. This agreement by both parties, both parties shall sign or affix one.
Ten. This agreement is in duplicate, both copies.
—木偶人—
A, B and the two sides in the process of long-term business cooperation, in order to include the normal trajectory, the spirit of seeking truth from facts, the principle of equality and mutual benefit is formulated agreement to bring about mutual respect. One. Party A Party B processing products for the 3 \u0026quot;, 3.5\u0026quot; and 4 \u0026quot;hinges plating specifications, and involved marked or not marked hinge. II. Party B Party orders processed products, the need to ensure Party productive. Specific production written confirmation to both parties. the fourth quarter of the year, both sides should recognize the specific processing operations the following year production capacity, to ensure the normal operation of the production of Party. III. Party processing products