英语选择题 吗? 20

-Hello!MayIspeaktoMr.Zhang?-Sorry,heisout.Canyou___amessage?备选项:leavetake请详细叙述解题思路。... -Hello!May I speak to Mr. Zhang? -Sorry, he is out. Can you ___ a message?
备选项:leave take
请详细叙述解题思路。
韵之味巨蟹
take take amessage 是捎口信的意思
我要疯狂舞蹈
B
take a massgae
留言
希望帮助你
追问
你好,你们,的回答不一致,我该听哪个好?
追答
take a  massage 稍口信他不在 捎口信给他
jingsongbo1988
固定短语,take
DaYaooooo
leave message
百度网友bd6f4df

-Hello!May I speak to Mr. Zhang?
-Sorry, he is out. Can you _leave_a message ?(你要留个口信吗? )
leave a message意为:留口信,以下情况用take a message 捎口信
-Hello!May I speak to Mr. Zhang?
-Sorry, he is out. Shall I_take a message for you? (要我帮你捎和口信吗?)