请各位英语达人帮我翻译一下下面的句子,小女子感激不尽,急,在线翻译不要啊!谢谢大家,明天上午就要。 10

1)Everyonewantstothinkthey’resmarterthanthepoorsoulsindevelopingcountries,andsmartert... 1) Everyone wants to think they’re smarter than the poor souls in developing countries, and smarter than their predecessors.
2) People almost provide themselves on not paying attention to current events.
3) Mr. Rogoff, 57, has spent a lifetime exploring places and ideas off the beaten track. Tall, thin and bespectacled,
lpjulia
1.每个人都想认为自己比发展中国家的人们聪明,并且也比自己的前辈聪明。2.人们几乎都想证明自己不关心身边的事情。
3.罗格夫先生,57岁,又高又瘦还带着眼镜,他花了毕生时间去探索人迹罕至的地方和别人想不到的想法。
让地方修复台
1每个人都想以为自己比发展中国家的可怜的灵魂变得更聪明,比他们的前辈更聪明。
2人们几乎都想证明自己不关心身边的事情。
3.罗格夫先生,57岁,又高又瘦还带着眼镜,他花了毕生时间去探索人迹罕至的地方和别人想不到的想法,
ppoo114400
1)每个人想认为他们比穷人更高明灵魂在发展中国家,更聪明比他们的前任。

3)。先生罗格夫,57,花了一个寿命探索地方,思想人迹罕至的。高大,薄,带眼镜的,
2)供自己在不注意当前事件
吴546
你的书应该有的吧~!!