英语问题!!!!!!!!!!

(1)There()fishinthisriverthaninthatone.AarefewerBisfewerCarelessDisless(2)Iwon’tgotot... (1)There ( ) fish in this river than in that one.
A are fewer B is fewer C are less D is less

(2)I won’t go to the supermarket because my trouble ( ) with
A is dealt B has dealt C hasn't dealt D hasn't been dealt

(3)after a month,most students ( ) the busy school life.
A used to B are used to live Chave been used to D used to live

(4) Jenny was ( ) the failure of their team
A shocked to B surprised of C shocked at D surprised to
Wo飞鸟
(1)D。few后面家可数名词,little后面加不可数名词。fish不可数确定用little的比较级,动词也根据fish来,不可数名词动词用单数。
(2)D。难题还没被被解决,要用被动,同时有个“还”要用一般完成时态。句子含义:我不想去超市,因为我的问题还没被解决。
(3)C。句子含义:一个月后,多数同学都适应了学校繁忙的生活。学生“主动”适应,不需要用被动,习惯于短语为be/get used to +doing
(4)A.句子含义:jenny对他们队的失败感到震惊。be shocked to=be surprised at
闵思娜千季
1.
A。four条路中的任何一条都可以,当然用any。
2.
A。主语含有do
sth.的时候,表语常用动词不定式,其中to一般省略。
3.
C。“付诸实施”一般用put
sth.
into
practice。
4.
A。带有拟人的手法。
出浩波仲澍
A,拿电话肯定是用hold,这里是让人等一会儿,尽力给你转接。
青岛新航道学校

问题英文

Vicky不乖
正解:BDCC