帮忙翻译成中文,用软件翻译的不要进。谢谢

Humanbeingsactinadifferentwayfromthatofanimalsjustbecausetheycanspeakwhileanimalscann... Human beings act in a different way from that of animals just because they can speak while animals cannot. Even the cleverest animals cannot do things, which to us seem very simple and which small children, as soon as they learn to talk, would be able to do.
A German scientist, who made experiments for many years with big apes, found that his apes could use sticks as tools to pull down bananas that they could not reach. But they only used the stick to get a banana when both the stick and the banana were in view at the same time. If the banana was in front of them and the stick was behind them, they could not use the stick. They could not bear the banana in mind long enough to look around and pick up the stick and then use it.
The reason for this is clear. We have words for banana and stick that help us to think about these things when they are not in sight. Even a small child knowing the words “banana” and “stick” has an idea of their relationship and is able to think of “stick” together with “banana” and to remember this long enough to pick the stick from behind and use it on the banana.
Unable to speak, animals cannot keep their knowledge of things for long. That is why they often interrupt one line of action to something else and later forget it completely. Human beings, on the other hand, use language and are able to go after one thing continuously.
jibo_841012
楼上:“这都是软件翻译的啊。。有区别吗?除非学的不是一种英语!”
说得是个屁。

人类区别于动物,是因为人类可以使用语言,而动物却不可以。即使最聪明的动物也不能,而说话对于我们人类来说真的是很简单,即使对小孩子来说,只要他学习说话,也可以做到。
一个德国科学家对大猩猩做过多年的实验,实验发现大猩猩可以利用木棍作为工具将它够不着的香蕉拽下来。但是他们也只是可以在香蕉和木棍同时在视线之内时才会将香蕉拽下来,如果香蕉在他们前面,而木棍在他们后面,那他们就不会使用木棍。他们会一直想着香蕉,以至于他们根本不会四周看看,捡起棍子并且使用它。
这个原因很明显,我们拥有语言,可以帮助我们明白香蕉、木棍的含义即使他们并不在我们的视线中,即使是一个知道香蕉、木棍单词的小孩子也明白他们之间的关联,也能够想到木棍可以联系上香蕉,并且可以记住它足够长的时间从他后面捡起木棍,使用它去够着香蕉。
不能够说话,动物就没有办法长时间的记住他们得到的知识,这就是他们经常干扰某件事情的活动的规律,但稍后他们就会忘得一干二净的原因。而另一方面,人类,可以利用语言,并且可以连续得关注一件事情。
匿名用户
人类行为以不同的方式与动物只是因为他们能说虽然动物不能。即使最聪明的动物,不能做的事情,我们似乎很简单,而小的孩子,只要他们学习说话,就可以去做。

一位德国科学家,使实验多年来与大猿,发现他的猿可以用棍子作为工具拉倒香蕉,它们不可能达到。但是他们只用了坚持得到一个香蕉,当棍子和香蕉是针对在同一时间内。如果这个香蕉是在他们前面,贴在他们身上,他们就不会用棍子。他们不能忍受的香蕉在心灵足够长的时间去看看你的周围,接棒,然后用它。

这样做的原因是清楚的。我们有话对香蕉和坚持,帮助我们去思考这些问题时,他们不是在眼前了。即使是很小的孩子知道这句话:“香蕉”和“贴”有一种想法,能想到“粘”在一起以“香蕉”,记住这足够长的时间以便接棒上使用它,从背后的香蕉。

不能说话,动物不能留住他们的知识的东西太久。这就是为什么他们常常打断一行行动和其他的东西,后来完全忘记它。人类,另一方面,使用的语言,并能很好地去做某件事。

这都是软件翻译的啊。。有区别吗?除非学的不是一种英语!
Vanpar
人类行为以不同的方式与动物只是因为他们能说虽然动物不能。即使最聪明的动物,不能做的事情,我们似乎很简单,而小的孩子,只要他们学习说话,就可以去做。
一位德国科学家,使实验多年来与大猿,发现他的猿可以用棍子作为工具拉倒香蕉,它们不可能达到。但是他们只用了坚持得到一个香蕉,当棍子和香蕉是针对在同一时间内。如果这个香蕉是在他们前面,贴在他们身上,他们就不会用棍子。他们不能忍受的香蕉在心灵足够长的时间去看看你的周围,接棒,然后用它。
这样做的原因是清楚的。我们有话对香蕉和坚持,帮助我们去思考这些问题时,他们不是在眼前了。即使是很小的孩子知道这句话:“香蕉”和“贴”有一种想法,能想到“粘”在一起以“香蕉”,记住这足够长的时间以便接棒上使用它,从背后的香蕉。
不能说话,动物不能留住他们的知识的东西太久。这就是为什么他们常常打断一行行动和其他的东西,后来完全忘记它。人类,另一方面,使用的语言,并能很好地去做某件事。

参考资料: 我日,好长时间!!!