【英语】急 将下列句子翻译成英文

你有多少本故事书?How__________storybooks______you______?我们学校有两个实验室、一个操场和一个图书馆。______________t... 你有多少本故事书?
How _____ _____ story books ______you ______?

我们学校有两个实验室、一个操场和一个图书馆。
_______ _______two ________ ________,a_____and a _____in our school

Peter 有一张书桌,桌上有个小闹钟。
Peter _______ _______ a desk and _____ ______ a little alarm clock on it
千年月更新H
1.how many story books do you have?

2.there are two labs ,a playground,and a library in our school

3.peter has a deak and there is a little alarm clock on it
手机用户06900
楼主,第一个句子是不是有点问题啊?
应该就只有一个空啊。How mangy story books do you have?
2.There are two laboratories,a playground and a library in our school.
3.Perter has a desk and there is a little alarm clock on it .
小佐不哭
1 many(多打了一个空吧),do have
2 There are, experiment rooms, playground library
3 has(多打了一个空吧), there is
魂归红魔
现在又网络真好,题目都能发上来让别人做