军队英语

百度网友92b55a4

军队英语介绍如下:

army

英/ˈɑːmi/。美/ˈɑːrmi/。

n.

军队;陆上作战军队;陆军部队;(一国的)陆军;大批;大群。

复数: armies。

There's enough here to feed an army.

这儿的东西足以养活一支军队。

The army met with fierce opposition in every town.

军队在每一座城镇都遭遇到了顽强的抵抗。

He's a major in the US army.

他是美国陆军少校。

He used to spin yarns about his time in the Army.

他过去经常编造一些有关他在部队时的离奇故事。

The army was cut off from its base.

那支部队与基地失去了联络。

He gets out of the army in a few weeks.

几周之后他就要离开部队。