9道英语(翻译)

我们的身体每天至少需要八杯水不吃早饭就来上学对身体不好每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物我们为了动物园里的大熊猫募集钱款火车... 我们的身体每天至少需要八杯水

不吃早饭就来上学对身体不好

每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习

在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物

我们为了动物园里的大熊猫募集钱款

火车站总有太多的人

你最好还是穿上你的那件蓝色的裙子

你是男孩子,男孩子是从来不穿裙子的

我不知道该怎么样从山西路到新街口
快啊 急死
lifliflif
我们的身体每天至少需要八杯水
Our bodies need at least ten glass of water everyday.
不吃早饭就来上学对身体不好
It is bad for health to go to school without having breakfast.
每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习
Every Saturday morning we are going to the swimming club to practice.
在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物
You can have different food from different country in that restaurant.
我们为了动物园里的大熊猫募集钱款
We are collecting funds for the big panda in the zoo.
火车站总有太多的人
There are always lots of people in the train station.
你最好还是穿上你的那件蓝色的裙子
You had better wear the blue dress.
你是男孩子,男孩子是从来不穿裙子的
You are a boy, boy never wear dress.
我不知道该怎么样从山西路到新街口
I don't know how to go to XIN JIE KOU from XI SHAN road.

参考资料: 如你所愿帮你你翻译了,呵呵

百度网友511f918
我们的身体每天至少需要八杯水
Our body needs an eight cup of water at least every day.
不吃早饭就来上学对身体不好
Be not come to be at school not good to the body right away by breakfast.
每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习
Weekly six we all need to go round swim club to practise in the morning.
在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物
In that eatery, you can be arrived at the different food coming from the different country.
我们为了动物园里的大熊猫募集钱款
We collect money money for giant panda inside the zoo.
火车站总有太多的人
Always there is very many people in the railway station.
最好还是穿上你的那件蓝色的裙子
Still wear best your that piece of blue skirt.
你是男孩子,男孩子是从来不穿裙子的
You are a boy , the boy is to penetrate skirt's never.
我不知道该怎么样从山西路到新街口
I do not know should how to arrive at the new street mouth from Shanxi road.
匿名用户
Human body need 8 cup of water every day.

不好意思,第二句话后面我看的是乱码。

we go to swimming club for exercise every saturday morning.

you can eat lots of foods from different countries in that restaurant.

we are donating for the panda inthe zoo.

train station always have too many people.

you btter wear that that blue dress.

you are a man,man never wear skirt.

i don't know houw to go from Xin Jie Kou to Shan Xi Street.
我的未来已来9285
我们的身体每天至少需要八杯水
OUR BODY NEEDS AT LEAST 8GLASSES OF WATER
不吃早饭就来上学对身体不好
IT'S UNHEALTHY FOR YOUR BODY TO GO TO SCHOOL WITHOUT HAVING BREAKFAST
每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习
WE PRACTISE SWIMMING IN THE SWIMMING CLUB EVERY SATUARDAY MORNING
在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物
YOU CAN EAT DIFFERENT FOOD FROM DIFFERENT COUNTRIES IN THAT RESTAURANT
我们为了动物园里的大熊猫募集钱款
WE RAISE MONEY FOR THE PANDA IN THE ZOO
火车站总有太多的人
THERE ARE ALWAYS MANY PEOPLE IN THE RAIN STATION
你最好还是穿上你的那件蓝色的裙子
YOU HAD BATTER WEAR THE BLUE DRESS
你是男孩子,男孩子是从来不穿裙子的
YOU ARE A BOY ,A BOY NEVER WEAR A DRESS
我不知道该怎么样从山西路到新街口
I DON'T KONW HOW TO GET TO XINJIEKOU FROM SHANXI ROAD
franktjd
我们的身体每天至少需要八杯水
Our bodies need at least eight glasses of water everyday.
不吃早饭就来上学对身体不好
It is bad for our body to go to school without having breakfast.
每周六上午我们都要到游泳俱乐部去练习
Every Saturday morning we shall go to the swimming club to practice.
在那家餐馆,你可以吃到来自不同国家的不同食物
You can have different food from different countries in that restaurant.
我们为了动物园里的大熊猫募集钱款
We are raise money for the pandas in the zoo.
火车站总有太多的人
There are always many people in the train station.
你最好还是穿上你的那件蓝色的裙子
You'd better wear the blue dress.
你是男孩子,男孩子是从来不穿裙子的
You are a boy, boys never wear dress.
我不知道该怎么样从山西路到新街口
I don't know the way to the XINJIEKOU from the XI SHAN road.