请英文达人帮忙翻译成中文

ThepurposeofthisspecialJMRissueistoanswerthesequestionsbyassessingthebestpracticesint... The purpose of this special JMR issue is to answer these questions by assessing the best practices in the NPD and innovation area. The articles included here are those addressing some of the key issues facing the NPD area and some of the best practices in addressing these issues. Collectively the papers address some of today's critical issues as they relate to 展开
苏紫的爱
这个特别的杰米罗问题的目的是评估在新产品开发和创新领域的最佳做法的回答这些问题。 此处包括的物品是解决一些面临一些在解决这些问题的最佳做法和新产品开发方面的关键问题。 集体文件解决的一些今天的关键问题与相关的
satoshimatsumo
这期特殊的作业管理记录(JMR issue)的目的是利用在NPD(北极距)和在新设施地区里的评估出的最好的实验来回答这些问题。
这篇文章包括了 这里他选着了一些主要在NPD需要面对的问题。还有一些最好的实验来解决这些问题。 相同地,这份文件发表了当今一些和他们有关联危及的问题。