怎样提高英语水平?

Cici_精英英语
Rome is not bulit in a day, as well as learning English.If u wanna improve ur english.there goes many ways.

1.For listening, you'd better listen as much as you can. The listening material u can choose is the news from Voa or bbc,specially about business news.And u also can download some audio material from the website The most important thing is to stick to it. If you stick to, your listening comprehension will be improved fast.

2.For oral english, you'd better read more and grasp any chances to practice, you can join some english corners and talk with others.

3. For writing, you must write more and in the meanwhile u should accumulate more vocabularies and useful sentences. Also, you can join a engish group to chat with others by QQ or MSN.

4. Another important thing is reading. Read something you can find everyday and stick to it.
透明的温柔ゝ
1.只要功夫深铁杵磨成针,你先搞清楚简单的句型,比如主谓宾,然后慢慢的认识其他的,一共就几种句型,认识了,就开始找特殊情况,考试都是考特殊情况的。。。就那么几种,你记牢了,语法就不是问题了

2.选择学习方法。现在条件很丰富。上英语班,网上学习,找朋友学习,互学....总之找到适合自己的学习方式。

3.还有非常重要的就是单词,记单词忘记是正常现象的,没有人记下单词不忘记的,重要的就是不断地重复,所谓的记单词很快是因为记得多了,有很多单词的积累让其可以类比记忆,还有就是记得多了,很容易找到适合自己的方法

4.书面的英语教材要多练,阅读每天都做上一篇.并且认真理解

5.祝你成功!

参考资料: http://www.douban.com/note/77750818/

过往云烟の√
1.首先,单词一定要背熟!
2.多读课文,张开口,大声的一直朗读。
3.多作相关的练习题。
4.甚至,如果可以的话,最好被几段比较好的段落。
5.到了一个环境里,附近有什么写着英文的招牌或菜单之类的,也可以念一念,读一读,或者多多请教别人。
6.多和外国人接触,练练英语。多大胆的和他们说说话。
7.有不会的问题,要试着大胆的提出来。
http://groups.tianya.cn/tribe/showArticle.jsp?groupId=400800&articleId=698188d753809c8f49ef34791f0ce29f
百度网友d3f4857
多读英语美文,多朗读,培养语感。这是学习英语的最舒服有效地方法。