帮忙翻译一下吧! 急需!!!

Myself-introduceGoodmorning.Iamgladtobehereforthisinterview.Firstletmeintroducemyself... Myself-introduce

Good morning. I am glad to be here for this interview. First let me introduce myself. My name is Feng_li, which is a very individual (个性)name, I think it suits me very well,this also is my parents hoped.I come from weifang, Shandong Province,where is the famous kite city.It is a very beautiful city. I graduated from weifang first middle school,which is a garden type and very good school.

I am open-minded and very fond of literature. In my teenager, I have studied the accordion(手风琴) performance(演奏). In studying, I understand the harmony (和谐)between art and life .

The world in the nowadays, broadcast television screenwriter(广播电视编剧) works / broadcaster(播音)works/cultural management (文化管理)works/telivision drama literature(戏剧影视文学) works growing more and more important,so I want to study the professional(专业) knowledge of it to adapt the trend of the times.Of course, if I am given a chance to study it in this famous university, I will use all the energy to study, work hard for my dream.
匿名用户
自我介绍
早上好。我很高兴能在这儿接受这个面试。首先让我自我介绍一下。我叫李峰,这是个很有个性的名字。我觉得这名字很适合我,这名字也体现了我父母的期望。我是山东潍坊人,那是个很美丽的城市,同时以风筝之城闻名。我毕业于潍坊第一中学,那是个花园版美丽的优秀中学。
我很谦虚,热爱文学。在我的青少年时期,我曾学过手风琴。在学习中,我懂得了艺术和生活中的和谐。
如今,广播电视编剧/播音/文化管理/戏剧影视文学这些专业显得越来越重要。为了适应时代的需要,我想学习如上专业。当然,如果我能拥有在这所名校学习的机会,我将努力学习,为了我的梦想拼搏!
zunyi2010
自我介绍
早上好,我很高兴在这里接受面试。首先请允许我自我介绍。我的名字是李峰,这是一个很有个性的名字,我自己也认为这个名字非常适合我,而这也正是我父母所期望的。我来自山东省潍坊市,潍坊市是一个有名的风筝城,它是一个非常漂亮的城市。我毕业于潍坊市第一中学,它有一个花园式的学校,学校非常好。
我性格开朗,同时很喜欢文学。在我十几岁的时候,我曾经学过手风琴演奏。在我学习它的时候,我懂得了艺术与生活中的和谐。
世界日新月异,广播电视剧,播音,文化管理,戏剧影视文学的工作也变得越来越重要,所以我想学习它的专业知识以适应时代的潮流。当然,如果我有机会在这所著名的大学学习它的话,我将会动员全部的热情、力量去学习,为我自己的梦想而努力。