英语对话 ! 急!!

4人的(可加旁白)关于《急救》方面的(烫伤,扭伤,出血等等。。简单点的,4人对话就行!越快越好!最好是翻译一下。主要是为烫伤,扭伤,出血为话题是好谢谢!... 4人的 (可加旁白)
关于《急救》方面的
(烫伤,扭伤,出血 等等。。
简单点的,4人对话就行!
越快越好!
最好是翻译一下。 主要是为烫伤,扭伤,出血 为话题 是好 谢谢!
bestwm2010
A: Help..... 救命
B:C, i heard someone shouted help. 我听到有人喊救命。
C:yes, i heard it too. Oh, it's over there. 是的,我也听到了。哦,在那边。
B:Oh, my god. He injured seriously. And he lost a lot of blood. He maybe fall from that hill.I need to call 120. But......i can not find my phone. Could you please call 120? 哦,我的天啊。他伤的很重。出了很多血.可能是从山上掉下来摔的吧。我要打120.但是....我找不到我的电话了。你能帮我打一下吗?
C:Sure. Hello, is that 120? I need your help. There is a person who injured heavily. Blood is everywhere and he is not able to move. Could you please come here soon? the address is XXXXX.当然了。喂,是120吗。我需要帮助。这里有重伤患者。血流了很多,并且不能动了。这里的地址是XXX。
D: I got it. I will get there soon.知道了,马上赶到。