无线传感网络 英文翻译

摘要:本文简述了无线传感器网络的定义、组成及特点,并结合其特点介绍了无线传感器网络在各行各业广泛的应用价值和未来发展前景以及目前存在的技术问题。关键词:无线传感器网络;组... 摘要:本文简述了无线传感器网络的定义、组成及特点,并结合其特点介绍了无线传感器网络在各行各业广泛的应用价值和未来发展前景以及目前存在的技术问题。
关键词:无线传感器网络;组成;应用;发展
急急急急急急急急急急急急急。。。。。。。。。。。
默默笙箫2
Abstract
This thesis provides a brief survey of the definition, constituent elements and features of wireless sensor network. Moreover, this thesis gives a brief sketch of the extensive using value and the future of wireless sensor network in light of its features.Finally, this thesis discusses the exsisting technique problems.

Key words: wireless sensor network, constituent elements,application,development

咕~~(╯﹏╰)b,头痛发烧中。。。开始不想翻了,后来想你肯定急用,就翻了。
菲亚洛