上次实在是感谢,希望能继续帮助我翻译,我的英语确实很差、、、

Whilefederaleffortsaimedatimprovinghighwaysafetyaresignificant.theeffortsarehardlypro... While federal efforts aimed at improving highway safety are significant. the efforts are hardly proportional to the attention paid to safety in other transportation modes. A single aircraft accident results immediately in thorough and costly investigations by several agencies, and a full review of policies and regulations when the cause is identified. The tragic explosion of the Challenger spacecraft resulted in an investigation of more than a year, and significant design modifications were made before another shuttle flight took place. Certainly, this type of attention is justified. On the other hand. in 1996,119 people were killed in motor vehicle accidents every day-a rale of one every 12.1 minutes. Despite this, the scale of public attention and focus on highway safety remains relatively low compared to that of other modes.The challenge for the traffic engineer is clear:The statistics of Table 8-1 represent a massive loss of life and a significant cost to society.They can never be accepted as the inevitable"cost of doing business"and must always be the focus of attention .when traffic engineering issues are considered. 展开
我轻功很好
尽管联邦在致力于增进高速公路安全的努力十分显著,但是仍然很难和投入在其他交通方式安全上的注意力成正比。
一架飞机失事会立刻引起一场彻底和花费不菲的多个机构调查,而且鉴定失事原因时有一整套的政策和条例遵循。
挑战者号航天飞机爆炸的惨案引发了一次持续一年多的调查,以及在另一架航天飞机发射之前的重大设计修改。当然,这类关注是合乎情理的。
而在另一方面,1996年每天有119人死于车祸,相当于每12.1分钟就死一个人。
尽管如此,公众对公路交通安全的关注度比起其他交通方式仍然相对较低。
交通工程师所面临的挑战是清楚的:统计图8-1显示着巨大的人员生命损失和大量的社会财富损失。这些损失从来不会被认为是不可避免的“商业成本”,必须始终是人们关注的焦点。在交通工程问题进行审议时。

最后一句是半句啊。还有,你敢分段发原文吗?连着一大片,看的我蛋疼。
----我轻功很好
来自:求助得到的回答
花朵紫心
虽然在联邦旨在改善公路安全的努力是重要的。的努力是难以支付的安全性成正比,在其他运输方式的关注。单架飞机意外结果立即彻底和昂贵的案件由几个机构,以及政策和法规全面检讨原因时确定。挑战者号航天器的爆炸导致了悲剧的一年多的调查,并作了重大修改设计,然后又发生了航天飞机的飞行。当然,这种注意力的类型是有道理的。另一方面。在1996,119人死于车祸,每天,每一个一罗音一十二点一分钟。尽管如此,公众关注的焦点和公路安全规模仍然相对较低相比其他的交通工程师modes.The挑战是明确的:表8-1的统计数据代表了大规模的生命损失和巨大的成本来society.They绝不能被接受为不可避免的“经营成本”,必须始终成为人们关注的焦点。在交通工程问题进行审议。

有些句子好像有点问题,没能翻译出来