高悬赏!!!几个英语句子翻译!!!(用翻译器的,就省省吧,,)

1、Pleaseratetheapplicantbycheckingtheappropriatebox.Relativetootherstudentsyouhavekno... 1、Please rate the applicant by checking the appropriate box. Relative to other students you have known, how do you rate this applicant in terms of :

2、How long have you known the applicant and under what circumstances?

3、What do you consider the applicant’s most outstanding talents or characteristics?

4、what are the applicant’s chief liabilities or weaknesses?

5、The admissions committee would appreciate any additional statement you may wish to make concerning the applicant’s aptitude for advanced study or his/her potential for becoming a successful manager and leader, if appropriate.

6、Letter of recommendation must be sealed with recommender’s signature on envelope
原青枫aU
1.请选择合适的选项评价申请者。相对于其他你所知道的学生,你如何在以下方面对申请者评分?
2.你认识申请者多长时间了? 什么关系?
3.你认为申请者最突出的才能或者特点是什么?
4.申请者主要的弱点是什么?
5.如果您对于申请者希望接受更高层教育的渴望或者他的成为未来成功管理者和领导的潜质有更多见解, 录取委员会都会很乐意接受!
6.任何推荐信都必须密封, 并且有推荐人的签名在信封上。
百度网友5b3109803
一、请评价申请人通过检查适当的盒子。相对于其他学生,你知道,你如何评价这个申请人的条件。

二,你认识申请人多久及在什么情况下吗?

三、您认为申请人最优秀的人才和特点?

四、什么是投保人的主要责任或弱点?

五、招生委员会将欣赏任何额外的语句,你可能想要使对申请人的资质、

加分
kanecccc
1.(这里我不知道这个box 到底是什么东西,暂且翻译为某一个选项)请选择合适的选项评价受试者。相对于其他你知道的学生,以 ******* 为标准,你如何给受试者评分?
2.你认识受试者多长时间了,你和受试者有什么关系?
3.你认为受试者最突出的才能或者特点是什么?
4.受试者主要的弱点是什么呢?
5.关于受试者渴望接受高等教育,或者您觉得他有成为未来成功管理者和领导的潜质,您有更多想说的并且合情合理的话,考试委员会都是乐意接受的。
6.任何推荐信的结尾都必须有推荐人的签名。