翻译!很急很急很急!

Narration:Carrie,CiciandWingareco-workerofacompany.Thisdaytheyaretalkingintheoffice.C... Narration: Carrie, Cici and Wing are co-worker of a company. This day they are talking in the office.
Ca: Bingo! I finally finish this case. It is really tough! I have not slept well for almost a week.

Wing: Me too .I always get so busy in this season. I have drunk three cups of coffee in order to keep awake.
Ci: Our boss must be enjoying his holiday in Fiji very much. What do you think he will feel when he comes back to see our case?
Ca:Of course he will feel surprised and give each of us a promotion.
Wing: Come on, he is a devil, how could he do this to us? Anyway, we should award ourselves for these days hard work!
Ca: You are right. Let’s pig out on junk food!
Wing: I have stayed in China for a whole year and I miss my hometown. I miss German food!
Ca: so do I .how much I love French food!
Ci: I have not eaten German or French food before. Do you have any recommendation?
Ca: If you visit France or go to a French restaurant, snails, cheese, and goose liver and red wine are the best choices.
Wing: You also can’t miss the famous German sausage, ham and blue checse
Ci: They all sound yummy. But do you know what Chinese eat when they miss their families?
Wing&Ca: No
Ci: The answer is dumplings!
Ca:Well ,I heard that before though I haven’t tasted .
Wing: Can you make dumplings, CiCi? Would you make some for us? I have been longing for dumplings for a long time.
Ci: Aha, it is as easy as a pie for me .what about coming to my house tonight? We can make dumplings together. I will teach you how to cook it.
Ca: Great! That is fantastic. Then it will be the first time to make and eat dumplings
Wing: Very good idea! We could busy some basic ingredient at the supper market after work.
Ci: Sure.We need flour, yeast, pork, cabbages, vinegar, sauce and ginger.
(The three colleagues had their shopping and now they are in CiCi’s house)

CiCiours some pour on the table and said:”Carrie, can you fetch some water here?”
Ca: sure, here you are .what s next?
Ci:Ci:we have to mix the flour yeast and water together .be careful ,don’t add too much water.
Ca: Okay, I’m kneeing the dough repentedly.it is becoming and softer
Wing: Yeah, I am cutting the pork into many small pieces, and then I will add several spoons of oil in it .shall I blend them?
CiCi: Yes, make sure they blend well. A bit salt and a spoon of vinegar are needed, too.

(an hour later)

Ca: Yes, the dumplings are prepared .lets start!
CiCi: Wait! I remember well that you all miss the food from your hometown.Look, what are these?
Ca: Wow! Cheese! Where did you get it? And my favorite red wine.
Wing: God. Those are sausage and ham, I can’t believe it!
CiCi: Haha, it is a big surprise, isn’t it? Now ,we are got all three countries’ food ready.
Ca: So it is a complete big meal.
Wing: An unforgettable banquet in my life. Let’s cheers!
Ca, Ci, Wing: Cheers!
叙述:凯莉,茜茜和机翼的同事的一个公司。这一天,他们正在谈论在办公室里。
钙:答对了!我终于完成了这个案子。它是艰苦的!我没有睡好了近一个星期。

翼:我也是。我总是那么忙,在本赛季。我喝了三杯咖啡,为了保持清醒。
问:我们的老板一定会很享受他的假期在斐济。非常谢谢你。你认为他会觉得当他回来的时候,看到我们的情况吗?
钙:当然会感到惊讶,给我们每个人都有晋升的机会。
翼:来吧,他是个魔鬼,他怎么可能对我们这么做?无论如何,我们应该为这些天的艰苦的工作!
钙:你是对的。我们翻垃圾食物。
翼:我已经在中国的日子长了整整一年,我想念我的故乡。我想念德国的食物!
我不能加了多少我热爱法国菜!
问:我没有吃德国或法国菜。你有什么建议吗?
如果你不能访问法国或去法国餐厅、蜗牛、奶酪、鹅肝、红酒是最好的选择。
翼:你也不能错过这个著名的德国香肠、火腿和蓝色的checse
问:他们所有的声音好吃。但是你知道中国人吃饭时,他们失去他们的家庭吗?
没有Wing&Ca:
问:答案是饺子吧!
钙:嗯,我听说之前,虽然我还没有吃过。
翼:你会做饺子,茜茜吗?你会做一些吗?我一直渴望饺子了好长一段时间。
问:啊哈,它是一个馅饼一样容易些,我今晚来我家?我们可以做饺子。我要教导你如何烹煮。
钙:太棒了!这是美妙的。然后它将是第一次做,吃饺子
翼:非常好主意!我们可以忙一些基本成分在晚饭后市场工作。
问:没问题。我们需要面粉、酵母、猪肉、卷心菜、醋、酱和姜。
他们(三同事购物,如今在茜茜家)。

CiCiours一些倒在桌子上,说:"魔女嘉莉,你能拿些水来吗?”
钙:当然可以,给你。下一个了吗?
问:问:我们要把面粉酵母和水一起。小心啊,不要太多的水。
钙:好吧,我kneeing面团repentedly.it变得更柔软
翼:是啊,我的肉切成许多小块,然后我就会增加几汤匙油在它要我混合他们吗?
茜茜:是的,确保它们拌匀。一点盐,一勺醋是必要的,也是如此。

(一小时后)。

钙:是的,准备.lets饺子。
茜茜:等一下!我还记得,你所有的食物从你的家乡小姐。看,这是什么?
钙:哇!奶酪!你在哪里买的?我最喜欢的红酒。
翼:上帝。那些是香肠、火腿,我简直不敢相信!
茜茜:哈哈,这是一个大惊喜,不是吗?现在,我们有三个国家的食品准备好了。
所以这是:一个完整的大餐。
翼:我生命中的一个令人难忘的宴会。干杯!
翼:干杯!

参考资料: 翻译的 可能有些错的哦

日光妖精
叙述 Carrie、 は会社の用务员。Cici和翼 この日の谈话です。彼らは事务室
Ca : 客はゲーム! 私はこの事件。最后に完成 に强靱な!それは本当 私は一周间です。ほとんどはとても良く眠りました

Wing : 模造。私はいつも多忙なこの季节が得られます。 コーヒーを饮んで目が覚めます。3杯を维持するために私
Ci : きっと私达の非常の楽しみの上司。彼の休日フィジーに 彼が私达の情况は见にきて、あなたは思っていますか?彼は何时に
Ca しかもその中に不思议:もちろん彼は私达の感じ1促进。
Wing : 早く、彼はどのようにして、可能かどうか?私达はこれに対して彼は悪魔 いずれにしても、私たちは自分の仕事のあれらの日を授与辛抱强く苦労に耐えます!
Ca : あなたは正しいです。 ブタは「Let」s!」ごみの食品
Wing : 私は中国で1年间滞在した私のふるさとです。私は逃して、しかも ドイツの食べ物は私が逃します!
Ca : このように私はフランス食品のI。how much!
Ci : 私は以前フランスドイツあるいは食品を食べていません。 いかなるがあるかどうかご推荐しますか?
Ca : もしあなたの访问に行き、チーズ、フランス料理のあるいはフランスのガチョウの肝臓とワインとカタツムリは最优秀选択です。
Wing : あなたもcan」tソーセージ、ハムと青色の有名なドイツを逃しchecse
Ci : 彼らの全てのおいしい食べ物の音。 しかしあなたは知っているかどうかの中国人彼らを懐かしみます何を食べ、彼らが家庭か?
Wing&Ca : 否定します
Ci : 返答はギョーザです!
Ca 私:それでは、Iが闻こえる 以前は味わった」t。haven虽则
Wing : あなたの饺子を作ることができるかどうか、 CiCi ? 私达のいくつかしてかどうか?あなた 私の长期の渇望饺子。
Ci : 私としては、ひとつのように容易Ahaについて今晩饼に来ました。私の家までwhat? 私达はいっしょにギョーザをすることができます。 私は料理を教えるあなたはどのようにそれ。
Ca : 伟大です! それはとんでもない。 それからそれとは初めて饺子を食べ
Wing : とても良い考え! 私达は晩ご饭のいくつかの基本的な可能性の市场の上で多忙な成分は仕事の后で。
Ci : Sure。キャベツは、ブタ肉、小麦粉、酵母が必要We、酢、ソースとショウガです。
同僚は彼ら(3つのショッピングに、しかも今彼らの家」sCiCi)

いくつか言います:」を机にCiCioursと持って来てここ、何いくつか水Carrie?」
Ca : あなたは间违いなく、ここ。次にはwhat s ?
Ci :Ci 必ず、しかも小麦粉:私达はいっしょに注意深く酵母の混合水。べ, たくさんの水をプラスしてドーンッ」t。
Ca : 良くて、 kneeingパスタ。repentedlyitのI」m柔らかいと更にになるのです
Wing : たくさんの小さい一部分を切って、私にブタ肉,私の数は増加してかどうかはそれをそれから油のさじ。彼らのなにを混ぜ私全て?
CiCi : 彼らがとても良い。确定は、を混ぜ スプーン位は必要だ,塩や酢も。

(后で1时间)

Ca : ギョーザは用意したのは、。lets开始!
CiCi : 待ちます! 私はとても良いあなたからあなたを覚えていた食品。すべて逃しの故郷を见て、何がこれらか?
Ca : 哇! チーズ! それを得ましたあなたは何処? しかも私の好感の赤いワイン。
Wing : 神。 ハム、ソーセージ、しかもそれらは I can」tそれを信じます!
CiCi : それは大きい、怪しくて、Haha 」それ?tisn 今、私达の得」の全てを准备し3食品です。countries
Ca : そのためそれは完全に1回の大きい食事。
Wing : 宴会は1つの忘れがたい私の生活の中で。 「Let」」sに歓呼します!
Ca、 ,翼:Ci に歓呼します!