求下面的英语翻译

1.Wnynotclimbthehillwithusthisweekend2.HaveyoueverwrittenanemailinEnglish?3.Therearem... 1.Wny not climb the hill with us this weekend 2.Have you ever written an email in English? 3.There are many colorful stones on the beach 4.There are a lot of old palaces in Brijing. 5.Congratulations!You just won the first prize in the Tennis Competition 6.WHO TAUGHT YOU HOW TO PLAY. 7.PRIVATE. 8.Here at the tennis club? 9.enough 10.continue .professional. 有不知道的没关系,不过要标注清楚 1什么什么 2 不会 3什么什么 快快快,明天就交了, 哪怕你给一两句也行啊 5-10是主要的,主要翻译这个 展开
丑丑小坏蛋
1、为什么不和我们一起爬山这个周末?
2、你曾经用英语写过一分电子邮件嘛?
3、沙滩上有很多五颜六色的石头。
4、北京有很多旧的宫殿。
5、恭喜!你刚刚赢了网球比赛第一名。
6、谁教你如何玩?
7、私人的,个人的;私有的 私营的;私立的;民间的
8、这里,在网球俱乐部?
9、足够
10、继续 ;adj:专业的;职业的;职业性的
n. 专业人员;职业运动员
哀之晶漓
O below the English translation
Reward points: 20-14 days from the problem with 23 hours
求下面的英语翻译
悬赏分:20 - 离问题结束还有 14 天 23 小时
翻译什么啊?