各位英语高手快快进来~请教几道题

1、如果你上学迟到了,你应该跟你的老师说:________________2、如果你想跟你的同学借钢笔,你应该跟你的老师说:___________________3、I'... 1、如果你上学迟到了,你应该跟你的老师说:________________
2、如果你想跟你的同学借钢笔,你应该跟你的老师说:___________________
3、I'm going to the supermarket with her this afternoon.(对划线部分her提问)
______ ______ you ______to the supermarket ______ this afternoon.
白大花
1、如果你上学迟到了,你应该跟你的老师说:________________
I'm sorry that I'm late to class.(比较正规)或直接:Sorry I'm late.(一般国外学校都是这样说的)

2、如果你想跟你的同学借钢笔,你应该跟你的老师说:___________________
借同学的笔还要问老师??应该是跟同学说吧?
正规的:May I borrow a pen from you?
平常的:Can I borrow a pen?

3、I'm going to the supermarket with her this afternoon.(对划线部分her提问)
[Whom are] you [going] to the supermarket [with] this afternoon.
jiating823
Whom are you going to the supermarket with this afternoon?